Rabia Güvercin 1 milyonluk büyük ödülü kazandı

Kim Milyoner Olmak İster'de Rabia Birsen Güvercin, 1 milyon liralık ödülü kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Güvercin, bu büyük ödülü kazanan ikinci yarışmacı oldu.

ATV'nin büyük ilgi gören yarışması Kim Milyoner Olmak İster'de unutulmaz anlar yaşandı.

Kenan İmirzalıoğlu sevincini gizleyemedi

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen yarışmanın bir önceki bölümünde, geçtiğimiz yıl kolunu kıyma makinesine kaptırarak biyonik kol kullanmaya başlayan Rabia Birsen Güvercin, 400 bin lira değerindeki soruya doğru yanıt vererek büyük bir başarı elde etti.

24 yaşındaki Rabia'nın bu başarısına Kenan İmirzalıoğlu da tepkisiz kalamadı ve "Harikasın" diyerek yarışmacıyı alnından öptü.

Yarışmanın yeni bölümünde 1 milyon lira değerindeki soru soruldu.

"Türkiye'deki 81 ilin adında bu dört harften hangisi diğer üçünden daha az bulunur?" sorusuna doğru cevabı veren Rabia Birsen Güvercin, büyük ödülü kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Soruya doğru yanıtı verdikten sonra dakikalarca ayakta alkışlanan ve gözyaşlarına boğulan Rabia, Batu Alıcı'nın ardından bu başarıya ulaşan ikinci yarışmacı oldu.

Yarışmaya Ankara'dan katılan Rabia Birsen Güvercin, büyük ödülü kazandığında ilk yapacağı şey ise izleyenleri oldukça duygulandırdı.

Ödülüyle el yaptıracak

Rabia, ödülü kazandığında yapacaklarını "Bir el yaptıracağım. Estetik el. Biyonik kol gibi değil. Sol elimin aynısını tarıyorlar. Bilek ampütasyonu olduğu için diğer kolumun aynısının tersini çeviriyorlar ve yumuşak silikon dokudan birebir aynısını yapıyorlar.

Takıyorsunuz ve kimse hiçbir şey anlamıyor" diyerek açıkladı.

İBB suları kesti musluklardan çamur akıyor: Vatandaşlar isyan etti