Podolski; Avantaj Beşiktaş'ta

Şampiyonluk yarışında Beşiktaş'a şans tanıyan Podolski, "Puan sıralamasında yukarıdalar. Ayrıca F.Bahçe bizimle oynayacak" dedi

Dün bir basın toplantısı düzenleyen Lukas Podolski, ayrılacağı yönünde çıkan haberlerin doğru olmadığını söyledi. "Ben buradan asla ayrılmak istemiyorum" diyen ve Galatasaray'ı başarıya taşımak için çalıştığını belirten Alman yıldız, "Mario Gomez ile konuşuyor musun; hangi takımı ligde önde görüyorsun" sorusu üzerine Beşiktaş'ı avantajlı gördüğünü söyledi.

Podolski, "Mario Gomez'le Alman Milli Takımı'nda görüştüm. Bana göre şampiyonluk yarışında avantajlı olan takım Beşiktaş. Puan sıralamasında en yukarıdalar. Ondan sonraki en büyük avantajları da Fenerbahçe'nin bizimle sahamızda oynayacak olması. Kendisine de bunu söyledim. Fenerbahçe derbisinin önemini biliyoruz ve kazanmaktan başka opsiyonumuz yok" dedi.

PODOLSKi'DEN SATIR BAŞLARI...Öncelikle kupayı kazanmalıyız. Bunun yanında kesinlikle Avrupa kupalarına katılma hakkını elde etmemiz gerekiyor.

Takım şu an bu durumdaysa herkesin sorumluluğunda. Bir kişiyi işaret edip bunun suçu demek mümkün olmaz.

Riekerink'in bu kadar kısa süre içinde her şeyi değiştirme şansı yok. Onun elinden gelenin en iyisini yaptığını biliyorum.

Türkiye'de 10 gol atıp, 5 asist yaptım. Benim için bu yeterli değil. Çok daha fazlasını yapmak istiyorum. Kendi eleştirimi yapıyorum.

Bu kadar hoca değiştirmenin takımın içinde bir huzursuzluğa neden olduğu bir gerçek.

GEL BAŞKANA GİDİP SORALIMPodolski, basın toplantısında bir muhabire de sert çıktı. Gördüğü kartlar nedeniyle 'ceza alacağı' yönündeki iddiayı soran gazeteciye Alman yıldız, "Bu haberi sana söyleyen kişiyle ya da birlikte başkana gidelim. Bana bu konuda en ufak bir şey söylenmedi. Beni bunlar rahatsız ediyor, Almanya'ya da farklı ulaşıyor" dedi.

fotomaç