'Pensilvanya'da montaj fabrikası kurdular'

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Pensilvanya'da montaj fabrikası kurulduğunu söyledi.

Erdoğan, partisinin Kocaeli mitinginde halka hitap etti.İzmit Perşembe Pazarı alanında yapılan mitinge çok sayıda vatandaş katıldı. Miting öncesi Uğur Işılak mini bir konser verdi. Mitingde konuşan Başbakan Erdoğan, "Kılıçdaroğlu burada da montaj var mı? İşte millet işte Kocaeli. Şu anda biz burada bir mitingi yaparken, İstanbul da tarihi bir güne hazırlanıyor. İstanbul akın akın Yenikapı'ya geliyor. Bu iş Kocaeli'nde artık bitmiştir. Kocaeli'nde sandığın rengi belli olmuştur.

AK Parti olarak 8. seçime giriyoruz. Daha önceki seçimlerde de meydanlar doluyordu. Ama ben Kocaeli'nde bunun yarısını görmemiştim. Kocaeli yolsuzluk yapanlara cevap veriyor. Hırsızlara cevap veriyor. Koceli'nin CHP'li hırsızlarını biliyoruz diyor. Utanmadan meydanlardaki kalabalığa laf söylüyor. Neymiş fotoğraflar montajmış. Neymiş bu meydanlara taşıma insan getiriliyormuş. O küçücük beyinleri şunu anlamadı. Millet bizi seviyor. Biz milletimize sevdalıyız. Bu milletin sevgisini idrak edemediler. Biz rükudan başka hiçbir yerde eğilmedik" dedi.

CHP, MHP, BDP ve Pensilvanya'nın seçim öncesi hesap yaptığını ifade eden Başbakan Erdoğan, "Ortak aday çıkaralım dediler. Hepimiz ona destek verelim dediler. Pensilvanyadaki zat çiftliğin yanında bir yer satın aldı oraya da montaj fabrikası kurdu. Hoca efendi tek ceketi varmış. Nasıl tek ceketse buna CHP, MHP, BDP, dolarlar, ananaslar sığıyor sen neysin, hocasısın. Tek odada oturmuş. Ben senin, İstanbul'daki, Altunizade'de oturduğun yeri de de biliyorum. Kimi aldatıyorsunuz. Ufak atın da güvercinler yesin. Montajlarla üzerimize gelmeye başladılar. Sokaklara ateşe verdiler. Gezi olayları olduğu zamanlar bunların medyalarında Gezi olayları hakkında bir tane yazı bulamazsınız. Çünkü onlar da bu olayların içindeydiler.

Benim esnafımın dükkanını yak yık samimi. Neresi bunun çevreci. Ağaçları söktüler neresi çevreci. Taksimi adeta harabeye çevirdiler. Her türlü ahlaksızlığı sergilediler. Millet AK Partiden uzaklaşmıyor. Hiçbir zaman millete inanmadılar. Millet neyin ne olduğunu çok iyi görüyor. Alllah'a hamdolsun millet sandığa iradesine, demokrasiye sahip çıkıyor. Ben bu Pensilvanya'ya gönül veren kardeşlerime sesleniyorum. Bizden ne istediniz de alamadınız. 17 üniversiteniz var bu üniversiteniz için bütün desteği veren bu iktidar olmadı mı? Okullar kurdunuz bu iktidar size destek vermedi mi?" diye konuştu.

VELİLERE ÇAĞRI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşlardan çocuklarını dershanelerden, almalarını istedi. Kocaeli'de halka hitap eden Başbakan Erdoğan, "Dershane raporu 10 yıl önce verdiğim bir talimattır. Dershanelerde yavrularınız var çekip alın. 2015 Eylül'de kapanıyorlar. Takviye kursu gerekiyorsa biz yavrularımıza ücretsiz kurs vereceğiz. Bunların okullarından çocuklarınızı alın. Devletin okulları bize yeter. Okullarımız artık artıyor. İmam Hatip okulları açıldı mı? Bunları kim kapatmıştı. Artık düz liselerde bile Kuranı Kerim seçmeli olarak okutulabiliyor mu? Pensilvanya yoksa seni bu mu rahatsız etti? Yoksa rantında bir eksilme mi var bunu söyle" dedi.

EN BÜYÜK HAİN PENSİLVANYA'DA

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türk hava sahasını ihlal ettiği gerekçesiyle Suriye uçağını düşüren Türk Hava Kuvvetlerini ve komutanlarını tebrik etti.Başbakan Erdoğan Kocaeli mitinginden Suriye uçağının düşürülmesini değerlendirdi. Başbakan Erdoğan, "Bugün bir Suriye uçağı bizim hava sağımızı ihlal etti. F-16'lar kalktı ve Suriye uçağını vurdu. Sen benim hava sahamı ihlal edecek olursan tokadımız ağır olacak. Başta Genelkurmay başkanımız olmak üzere Hava Kuvvetlerini komutanlarımızı ve askerlerimi tebrik ediyorum. Mesele bu" dedi.

En büyük hainin Pensiyvanya'daki zat olduğunu belirten Başbakan Erdoğan, "Tek parti CHP zulmünün ne olduğunu dedelerimiz bilir. Pensilvanya CHP'yi destekleyerek Said Nursinin hatırasını ayaklar altına alıyor. Bunların bir televizyonunda Peygamberimiz kamyonete bindiriliyor. Bunlar sapıtmış yahu. Bunlarda yalan, takiye, iftara var. 30 Mart bu oyunu bozma günüdür. Bediüzzaman Said Nursi bundan 54 yıl önce Hak'ka kavuşmuştur. Hayatı zulümle geçti. Sibirya'ya götürdüler oradan kaçtı. İstanbul'a geldi. Pensilvan'ya değil. CHP hayatı boyunca Said-i Nursi'ye gün yüzü göstermedi. Bunlar bu. Ey Pensilvanya'da ki zat sen de Kılıçdaroğlu ile Bahçeli'yle haşır olacaksın. Ahlakı olmayan bir hareketin kazanma şansı yoktur. Bu Pensilvanya partileri ahlaktan yoksunlar.

17 Aralık'taki çeteleriyle bize saldırdılar, dik durduk gereken cevabı verdik. Ardından kasetlerle, montajlarla şahsıma ve arkadaşlarıma saldırdılar. Bu kirli ahlaksız saldırılar için CHP ve MHP'yi kullandılar. Şunu yayınlayacağız bunu yayınlacağız diyor. Şimdi de bu twitter denilen olayı kullanıyorlar. Bu twitteri biz kapatacağız dedik. Malum medya bize saldırıyor. Özgürlüklere tahammülsüzlükmüş. Dünya karşıma dikilse ülkemin güvenliğini tehdit eden her saldırıya tedbir almak zorundayım. Bu twitter, facebook, youtube ailelerini kökünden sarstı. Her tür yalan var oralarda. Benim milletime saldıranlara karşı biz tavır almayacak mıyız. Gezi olaylarında 17 Aralık'ta bu twitlerle ne yapıldığını biliyorsunuz. Birileri çıkıyor şunu söylüyor. Herkes Erdoğan gibi düşünmek zorunda değil. Ben de birileri gibi düşünmek zorunda değilim. Türkiye'de bir iletişim başkanlığı var.

Maalesef işgal altında. Twitter'a uyarılar yapılıyor. Ama mahkeme bu hesabı kapatmıyor. Neymiş batıda şöyle derlermiş. Kim ne derse desin, biz kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Bu twitlere sahip çıkanların sesi çıkıyor mu? İşte bu CHP 160 bin kişin öldürüldüğü Suriye'ye milletvekillerini gönderiyor. Katil Esadla birlikte oluyor. Bu CHP Kocaeli'de hangi yüzle oy isteyecek. Bizi tehdit ediyorlar 15'inden sonra şu 20'sinden sonra şu yayınlanacak. 25'inden sonra şu yayınlanacak. Bizim abdestimizden şüphemiz yok. Namazımızdan da şüphemiz olmaz. Ellerinde ne varsa döksünler. Nasıl montaj yaparlarsa yapsınlar. Pensilvaya'daki zat bana hainlik yaptı diyor. En büyük hain sensin sen. İnzivaya çekilmiş Pensilvanya'da inziva için Türkiye'den daha güzel bir yer olabilir mi? Gel orada inzivaya çekil. Bu yol kutlu yol dönen alçak olsun. Bu ahlaksızlıkları asla bunların yanına bırakmayacağız. Biz Çanakkale'de dünyanın en güçlü orduları karşısında geri adım atmadık. Bu ahlaksızlık karşısında da asla geri adım atamayacağız" diye konuştu.

(İHA)