Pazartesi İstanbul'a kar geliyor!

Beklenen kar İstanbul'a Pazartesi günü geliyor. Hava sıcaklıkları 10 derece birden düşecek. Türkiye, bugün öğleden sonra Güneybatı kesimlerden başlayarak yeni bir yağışlı havanın etkisine girecek. Doğu bölgelerle birlikte Bursa, Kırklareli, İstanbul Edirne, Balıkesir, Çanakkale ve Tekirdağ'da yoğun kar yağışı bekleniyor.

Yağışlar Türkiye üzerinde etkili olmaya devam edecek. Hava sıcaklıkları hafta sonunda kuzeybatı kesimlerden başlayarak, gelecek hafta yurt genelinde 4 ila 8 derece azalacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Türkiye, Mart ayıyla birlikte geçtiğimiz hafta sonundan itibaren Orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı hava kütlelerinin etkisinde kalmaya devam ediyor.

Yağışlı havanın etkili olmaya devam ettiği Türkiye, bugün öğleden sonra Güneybatı kesimlerden başlayarak yeni bir yağışlı havanın etkisine girecek.

Doğu bölgelerle birlikte Bursa, Kırklareli, İstanbul Edirne, Balıkesir, Çanakkale ve Tekirdağ'da yoğun kar yağışı bekleniyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Ege ve Akdeniz kıyı kesiminde gök gürültülü sağanak, Doğu Anadolu'nun doğu kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

yenişafak