Özgür Özel elini öpüp çiçek vermişti! Pervin Chakar'dan skandal paylaşım!

CHP lideri Özgür Özel'in, "elinizi öpmekten gurur duyuyorum" diyerek çiçek verdiği Türkiye düşmanı Pervin Chakar'ın skandal bir paylaşım yaptığı ortaya çıktı. Chakar, 9 şehidimizin olduğu sırada kürtçe "Biz yalnız değiliz, Biz büyük bir milletiz" dedi.

Milli Savunma Bakanlığı, 12 Ocak 2024 tarihinde Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle yaşanan çatışmada 9 askerin şehit olduğunu duyurdu. Türkiye genelinde büyük bir hüzün yaşanırken, şehitlerimizin kanları yerde bırakılmadı. Bakanlık, çatışmada 45 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Ancak, CHP lideri Özgür Özel'in elini öpmekten "gurur duyuyorum" dediği Türkiye düşmanı Pervin Chakar, şehitlerimizin olduğu gece skandal bir paylaşım yaptı. Terör sempatizan sözde opera sanatçısı Chakar, sosyal medya hesabından "Biz yalnız değiliz, Biz büyük bir milletiz" ifadelerini paylaştı.

Özgür Özel'den hiç pişman değilim açıklaması

Terör partisi DEM'i ittifaka dahil edebilmek için kirli pazarlıklar yapan CHP'nin yeni lideri Özgür Özel, geçtiğimiz aylarda Türkiye düşmanı Pervin Chakar'ın elini öperek çiçek vermesiyle gündeme gelmişti.

Özgür Özel'in, Türkiye'ye düşmanca yaklaşımlarıyla bilinen Pervin Chakar'ın elini öpmesine yönelik savunması ise şaşkınlığa neden olmuştu. Selahattin Demirtaş için özgürlük taleplerinde bulunup Türkiye'yi işgalci olarak suçlayan ve "Kürdistan" ifadelerini kullanan Pervin Chakar'ın elini öpmeyi bir "değer" olarak gördüğünü belirten Özel, büyük bir skandala imza atmıştı.

Eleştirilere yanıt veren Özgür Özel şu skandal sözleri aktarmıştı:

"Hiç pişman değilim. Pervin Chakar'ı biliyordum ama hiç canlı dinlememiştim. Ben konsere gittim, pişman değilim. Dinledim, çok keyif aldım. Bir daha bir fırsat olursa yine dinlerim. Ben bir kadın sanatçının çiçek verilirken elini uzattığında elini öpmenin hiç yanlış bir şey olmadığını düşünüyorum. Pervin Chakar'ın elini öpmeyi, sanata, sanatçıya ve taşıdığı kimliklere verilen değer olarak görüyorum"