Ömer Faruk Çelik'ten Vali Savaş'a ilk ziyaret

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Vali Abdurrahman Savaş'ı ziyaret etti.

SELAMİ ÇELEBİ MANİSA

30 Mart 2014 tarihinde yapılan mahalli seçimlerde, AK PARTİ'den Şehzadeler Belediye Başkanlığına seçilerek mazbatasını alan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik göreve başlaması nedeniyle Manisa Valisi Abdurrahman Savaş'ı makamında ziyaret etti.

Mazbatasını alır almaz, Manisa Valisi Abdurrahman Savaş'ı ziyaret ettiklerini belirten Çelik, "Devlet terbiyemiz gereği yerimize oturur oturmaz kendisinden randevu talebinde bulunarak ziyarete geldik. Sayın Valimiz de kabul ettiğinden dolayı teşekkür ediyorum. Biz şüphesiz ki Sayın Valimizin destekleri ve yönlendirmeleri ile sultanların, şehzadelerin ve velilerin şehri olan şehzadeler şehrine hizmetkar olmak için seçildik. Bu noktada da Sayın Valimizin emirleri her zaman bizim için önemlidir. Devletin ve bürokrasinin Manisa'daki en büyük temsilcisidir. Buraya bağlılığımızı, göreve başladığımızı bildirmek için geldik. İnşallah bundan sonraki süreç ülkemiz için, şehrimiz için hayırlara vesile olur. Sayın valimizin bilgisinden, tecrübesinden yararlanarak elimizden gelen bütün çabayı sarf edeceğiz" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Abdurrahman Savaş da konuşmasında, "Manisa seçimlerde göstermiş olduğu demokratik tavrı ile toplumun bir kültür parçası haline geldiğini gösterir önemli bir sınav verdi. Sizleri de önümüzdeki dönemde daha geniş bir alana yerel hizmet sunma görevi ile görevlendirdi. Daha önce Şehzadeler bölgesinde 9 Belde ve 23 Köy vardı. Bu kadar yerde görevli kurumlar vardı. 23 köye destek olan Özel İdare gibi büyük ve köklü bir kurum vardı. Şu an bu 9 Belde ve 23 Köyde Özel İdarenin yürütmüş olduğu hizmetlerin tamamını Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yürüteceksiniz. Başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Vatandaşımıza sunulacak hizmetin bugüne kadar sunulandan standart kalite olarak nitelik yönüyle daha iyisi olacağına gönülden inanıyorum" dedi.