Nuseyrat Kampı'ndaki katliam kameralara yansıdı!

Katil İsrail güçlerinin Gazze Şeridi'nin orta ve güney bölgelerine düzenlediği saldırılarda 16 Filistinli katledildi. Saldırı anları kameralara yansıdı.

Haber: Yunus Akseki

Deyr el-Belah'taki Mescid-i Aksa Şehitleri Hastanesi'nden alınan bilgilere göre, işgalci İsrail'e ait silahlı insansız hava araçlarının (SİHA) Deyr el-Belah'ın doğusuna yaptığı saldırılarda 4 kişi şehit olurken, 2 kişi yaralandı.

El-Saidi ailesinin evi hedef alındı

Filistin sağlık kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Gazze Şeridi'nin orta kesiminde yer alan Nuseyrat Kampı'ndaki El-Saidi ailesinin evine düzenlenen saldırıda biri kız çocuğu olmak üzere 6 Filistinli şehit oldu.

Gazze'nin güneyinde bulunan Han Yunus ve Refah şehirlerinde düzenlenen saldırılarda ise 6 Filistinlinin daha şehit olduğu belirtildi.

İşglaci İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda en az 16 bin 314'ü çocuk, 10 bin 980'i kadın olmak üzere toplamda 40 bin 99 Filistinli hayatını kaybetti, 92 bin 609 kişi yaralandı. Enkaz altında halen binlerce kişinin olduğu bildirilirken, hastane ve eğitim kurumları gibi sivil altyapılar da hedef alınarak büyük hasar gördü.