Nevşin Mengü'den Millet İttifakı yorumu: Ruhuna El Fatiha

Meral Akşener'in yerel seçimlerde kendi kadroları ve adaylarıyla seçime gireceğini açıkladığı konuşmanın YouTube kanalından paylaşım yapan Nevşin Mengü, yayının başlığına "Millet İttifakı'nın ruhuna El Fatiha" ifadesini koydu.

Türkiye, tarihi genel seçimlerin ardından şimdi de yerel seçimlere hazırlanma aşamasında.

Özellikle muhalefet partileri, genel seçimlerde yaşadıkları hezimeti takiben yerel seçimlerde nasıl bir tutum sergileyecekleri konusunda önemli adımlar atmaya çalışıyorlar.

Bu sürecin en merak edilen isimlerinden biri olan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, uzun süredir 26 Ağustos tarihini işaret ederek bu konuda önemli açıklamalar yapacağını belirtiyordu. Bugün ise bu beklenen açıklamalar için kürsüye çıktı.

2023 seçim sonuçlarını değerlendiren Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sert sözlerle eleştirilerde bulundu. Akşener'in, Kılıçdaroğlu'nu "koltuğundan başka bir şey düşünmeyenler" şeklinde eleştirdi.

Ardından yerel seçimler için belirlediği yol haritasını açıklayan Akşener, İyi Parti'nin kendi kadroları ve isimleriyle seçimlere gireceğini açıkladı.

Millet İttifakı'nın ruhuna El Fatiha

Programın ardından hemen yapılan sıcak değerlendirmede, Mengü'nün "Millet İttifakı'nın ruhuna El Fatiha" başlığını kullanması oldukça dikkat çekti.

Millet İttifakının Ruhuna El Fatiha https://t.co/8KvAHy1l5b #BüyükTaaruz #MalazgirtZaferi

— nevsin mengu (@nevsinmengu) August 26, 2023