Netanyahu'ya protesto şoku

Gazze ve Lübnan'ı bombalayan Netanyahu, konuşma yaptığı sırada Gazze'deki esirlerin aileleri, tarafından protesto edildi. Sözleri yarıda kesilen katil Netanyahu'yu esir aileleri 'Yazıklar olsun' sözleriyle eleştirildi.

7 Ekim'de Hamas'ın İsrail'e yönelik baskınını bahane eden İsrail, Gazze'de 1 yılı aşkın bir süredir katliam yapıyor. Gazze'de kadın, çocuk, genç yaşlı demeden 43 bin Filistinliyi katleden İsrail, Lübnan'a da karadan işgal harekatı başlattı. Orta Doğu'yu kan gölüne çeviren Siyonist Başbakan Netanyahu, bugün kürsüde İsraillilerin protestosu ile karşı karşıya kaldı.

'Yazıklar olsun sana'

Gazze'de ateşkes ve esir takası anlaşmasını sürekli bozan Netanyahu'ya karşı İsrail'de karşıt sesler giderek yükseldi. Her hafta sonu Tel Aviv başta olmak üzere birçok meydanı dolduran İsrailli esirlerin aileleri bu kez Netanyahu'nun konuşması sırasında protesto gösterisi gerçekleştirdi.

İsrail basınında yer alan haberlere göre 7 Ekim baskınında ölenler için ikinci anma töreni sırasında konuşan Siyonist Başbakan Netanyahu'nun sözleri protestocular tarafından 'Yazıklar olsun sana' sözleri ile kesildi.