Nene Hatun Camii HAYIRSEVERLERİN YARDIMINI BEKLİYOR

İstanbul Büyükçekmece, Tepecik-Türkoba Mahallesi Çayırlar mevkiindeki Nene Hatun Camii, yıllardır bitirilemiyor. Semt sakinleri, namaz kılmak için 2 kilometre uzaktaki camiye gitmek zorunda kalıyor.

İstanbul Büyükçekmece Tepecik-Türkoba Mahallesi Çayırlar mevkiindeki Nene Hatun Camii temeli atılıp, yan duvarları yapılmasına rağmen yıllardır maddi yetersizlikten dolayı tamamlanamadı. Cami ibadete açılamadığı için mağdur olan mahalleliler, en yakın caminin 2 km. uzakta olduğunu Cuma namazları için bile güçlük yaşadıklarını ifade ediyor.

Yaşlı ve hasta kimselerin uzun mesafeyi yürüyemediğini ifade eden cami cemaati, belediyeden, müftülükten, hayırseverlerden ve sivil toplum kuruluşlarından uzanacak yardım elini bekliyor. Nene Hatun Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Rüstem Akköz, caminin temelinin atılmasına rağmen, istinat duvarı ve cami binasının 2 yıldır bir türlü bitirilemediğini, herkesten bu konuda yardım beklediklerini ifade etti.

Caminin yapımı için dernek tarafından açılan banka hesap numarası: Ziraat Bankası, Büyükçekmece Çarşı Şubesi. Türkoba Nene Hatun Camii Hesabı

Hesap No: 69848669 - 5001

IBAN: TR45 0001 0016 8569 8486 6950 01