Ndombele'den Fenerbahçe'ye kötü haber

Uzun bir süredir Fenerbahçe'nin transfer hedefleri arasında yer alan Tanguy Ndombele'den, sarı-lacivertli takıma olumsuz bir haber geldi.

Orta saha takviyesi yapmayı planlayan Fenerbahçe, geçtiğimiz dönemlerde Tanguy Ndombele ismiyle ilgileniyordu. Ancak Fransız futbolcudan kulübe olumsuz bir haber geldi.

İngiliz basınında yer alan habere göre; Tottenham Teknik Direktörü Ange Postecoglou, Tanguy Ndombele'nin antrenman performanslarından memnun kalmadı. Yunan hocanın kesin olarak kadrosunda düşünmediği Ndombele için yeni bir gelişme yaşandı.

Tek teklif Fenerbahçe'den

Hocanın kadroda düşünmediği ve Tottenham'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Ndombele'ye tek resmi teklifin Fenerbahçe'den geldiği belirtildi.

Türkiye'ye gelmek istemiyor

Haberde; Sarı-lacivertlilerin Tottenham ile Fransız oyuncunun Türkiye'ye gelmek istememesinden dolayı anlaşamadığı ifade edildi.

Tanguy Ndombele kimdir?

Tanguy Ndombele Alvaro (d. 28 Aralık 1996), orta saha pozisyonunda oynayan Fransız futbolcudur. Premier League kulübü Tottenham Hotspur ve Fransa milli takımında forma giymektedir.

Fransa'da Kongo DC'li anne ve babanın çocuğu olarak dünyaya gelen Ndombele, futbol kariyerine FC Épinay Athletico'da başladı. Daha sonra Guingamp ve diğer kulüplerde denemelerde bulundu. 2014 yılında SC Amiens ile sözleşme imzalayarak profesyonel futbol yaşamına adım attı.

Daha sonra Lyon'a kiralandı ve başarılı performansı ile dikkat çekti. Lyon, Ndombele'yi kalıcı olarak transfer etti ve sözleşmesini 2022'ye kadar uzattı.

2019 yılında Tottenham Hotspur'a transfer olan Ndombele, Premier League'de forma giymeye başladı. Çok yönlü bir oyuncu olarak bilinen Ndombele, teknik ve taktiksel yetenekleriyle ön plana çıkıyor.