Muhalif kanalda vatandaşa çirkin müdahale!

İzmir'de bir okul önündeki yol şikayetlerine ilişkin canlı yayına katılan bir veli, sorun olmadığını belirttiği sırada İsmail Küçükkaya, "Tamam peki tamam uzatmasın" diyerek röportaja müdahale etti.

Halk TV'de her sabah yayınlanan Yeni Bir Sabah programını sunan İsmail Küçükkaya, bugün İzmir'deki bir okulun önünden canlı yayın gerçekleştirdi.

Okul önündeki yol ile ilgili veli şikayetlerini gündeme getiren bu bağlantı sırasında Küçükkaya, çevredeki diğer velilerin de görüşlerinin alınmasını talep etti.

Muhalif gazeteci Küçükkaya, "Bir vatandaşımıza mikrofon uzatsak. Ne istiyorsunuz desek. Talepleri ne merak ediyorum Türkiye duysun. Oraya gelmişler." sözleriyle muhabirden velilerle röportaj yapmasını istedi.

Muhabirin okul girişindeki bir veliye uzattığı mikrofon, Halk TV ekranlarında kısa süreli bir gerilime neden oldu.

'Talebim yok ben çok memnunum'

Veli, muhabirin "Buradaki talebiniz nedir?" sorusuna, "Talebim yok ben çok memnunum okuldan. Buradan bırakıyoruz alıyoruz. Çok güveniyorum öğretmenlerimize." şeklinde beklenmedik bir cevap verdi.

Muhabir, velinin beklenmedik cevabına hızla müdahale ederek okulun önündeki yolun çift yönlü olduğunu ve bu nedenle şikayetlerin yaşandığını hatırlattı.

Veli de bu kez sorunun araç parklarından kaynaklandığını belirterek, "Tek şeritli olmasını istediler ama olabileceğini zannetmiyorum zaten burası ben doğduğumdan beri böyle çift şeritli. Şöyle olabilir; buraya arabalar park ediyor, park etmese daha güvenli olabilir. Çok sıkış tepiş oluyor insanlar buradan çıkamıyor. Benim talebim arabaların buraya park etmemesi. Okul da bunu istiyor." dedi.

'Tamam uzatmasın'

Velinin istenmeyen açıklamalarına daha fazla dayanamayan İsmail Küçükkaya, duruma müdahale ederek röportajı sonlandırmaya çalıştı. Canlı yayında Küçükkaya’nın "Tamam peki tamam, uzatmasın." ifadeleri duyuldu.

Kaynak: EnsonHaber