Milat Gazetesi İki Farklı Ödüle Layık Görüldü

Ankara''da 11 yıldır düzenlenen Time Dergisi Ödül töreninde Milat Gazetesi 2 farklı ödüle layık görüldü.

Siyaset, sivil toplum, çalışma hayatı, bürokrasi ve medyaya yönelik haberleri ile Türkiye'de gündem oluşturan Time Dergisi'nin 11. Ödül Töreni Ankara Sürmeli otelde yapıldı. Törene çok sayıda siyasetçi ve gazetecinin yanı sıra renkli simalarda katıldı.

Time Dergisi'nin geleneksel hale getirdiği törende, okurlara gönderilen elektronik posta ile mektup ve anketlerle yılın devlet adamı, siyasetçisi, milletvekilleri, belediye başkanları, iş adamları, gazetecileri ve televizyon muhabirleri belirlendi.

Yılın başarılı bakanı Avrupa Birliği Bakanı ve Baş müzakereci Mevlüt Çavuşoğlu ödüle layık görülürken, yılın başarılı Bakan Yardımcısı ise Çalışma Bakanı Yardımcısı Halil Etyemez oldu.

Bu sene ise Yılın Devlet Adamı Ödülü'ne Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç layık görüldü. Yılın Başarılı Siyasetçisi ödülünü ise Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal aldı.

Milletvekilleri Ödülü'ne ise, TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Sözcüsü Vedat Demiröz, TBMM Başkanlık Üyesi Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, Ankara Milletvekili İzzet Çetin, Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş seçildi.

Milat'a İki Farklı Ödül

Yılın Belediye Başkanları ödülüne ise Armutalan Belediye Başkanı Muhammed Ünlü, Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Afşin Belediye Başkanı Adem Yıldız ödüle layık görüldü. Belediye başkanlarına ödüllerini TBMM Başkanlık Divan Üyesi Fehmi Kürkçü verdi.

Yaptığı haberlerle ilkeli yayıncılık, dürüst habercilik anlayışı ile Milat Gazetesi iki farklı ödüle layık görüldü. Milat Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Ahmet zeki Gayberi yılın en iyi yayın koordinatörü ödülüne layık görülürken Milat Gazetesi Köşe yazarı Reşat Okur da yılın başarılı basın mensubu ödülünü aldı.