Mescid-i Aksa''da ''zaman'' oyunu

Mescid-i Aksa''ya yönelik baskınlarını artıran Yahudiler, Aksa üzerindeki ilk emellerine ulaşarak "zamansal bölme"yi gerçekleştirdiler.

HaberKudüs'ün haberine göre, Yahudiler bu sabahtan itibaren silahlı askerler eşliğide mübarek Mescid-i Aksa'ya baskın yapmaya başladılar. Müslümanların üçüncü haremi Mescid-i Aksa zamansal olarak ikiye bölündü.Mescid-i Aksa'ya yönelik Yahudi baskınları her geçen gün artarak devam ediyor. Bu sabahtan itibaren de baskınlarını sürdüren Yahudilerin nihai hedefi Mescid-i Aksa üzerine iddia ettikleri tapınağı yapmak.

ZAMANSAL BÖLÜNME GERÇEKLEŞTİ

Mescid-i Aksa'yı zamansal olarak ikiye bölen Yahudiler, sabah 8:00'den itiberina öğlen namazına ve öğleden sonra da 2 saat kadar Mescid-i aksa'ya baskın yaparak Aksa'yı zamansal olarak ikiye bölme hedeflerine ulaşmış oldular.

ŞİMDİ MEKANSAL BÖLMENİN PEŞİNDELER

Zamansal bölmeyi gerçekleştiren Yahudilerin şimdiki hedefi ise Mescid-i Aksa'nın mekansal olarak bölünmesi. Baburrahme (Rahmet Kapısı) Mescidi'ni önce ele geçirmeyi planlayan Yahudiler, burayı sinagoga çevirmek istiyorlar. Baburrahme'yi sinagog yaparak Mescid-i Aksa içinde ilk mevziyi kazanmak arzusunda olan Yahudiler daha sonra ise Kubbetussahra'nın bulunduğu alanı ele geçirmeyi planlıyorlar.

MÜSLÜMANLAR SESSİZ KALDIKÇA

Yahudiler bu planlarını gerçekleştirme ve baskınlardaki cesaretlerini ise dünya Müslümanlarının sessizliğinden alıyor. Müslümanların sessiliğini fırsata çeviren Yahudiler, adım adım emellerine ulaşıyor!