Manchester United Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Manchester United Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak?
Maçın başlamasına çok az bir süre kala (saat 22.05) Manchester United Fenerbahçe maçına dair haber geldi; kadrolar belli oldu. Fenerbahçe'de Şener ismi sürpriz olarak değerlendirilirken, Manchester'da forvet değişmedi. Manchester United Fenerbahçe maçı saat kaçta başlayacak ve hangi kanalda canlı yayında verilecek? Mehmet Demirkol'dan çarpıcı açıklamalar geldi.

Dev maça çok az bir zaman kala kadrola belli oldu. Manchester United Fenerbahçe maçı saat 22:05'te başlayacakken maç kadroları yayınlandı, Fenerbahçe'de Şener ismi dikkat çekerken, Advocaat ileri üçlüyü bozmadı. İşte ilk 11'ler

Manchester United: De Gea, Darman, Smalling, Bailly, Shaw, Schneiderlin, Carrick, Lingar, Mata, Martial, Rooney.

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Şener, Martin Skrtel, Simon Kjaer, Hasan Ali Kaldırım, Roman Neustaedter, Mehmet Topal, Josef de Souza, Volkan Şen, Alper Potuk, Robin van Persie

Mehmet Demirkol'dan dikkat çekici açıklamalar: Fenerbahçe savunmacı 5'li ile hücumcu 5'li sistemi kuracak. Volkan oyunda kaldığı müddetçe orta saha güçlü olacak. Volkan bilerek yaptığı faule bile karşı çıkmaması gerek. O ruh halinden çıkması gerek.

Manchester United Fenerbahçe'ye dair tüm bilgiler ve önemli ayrıntıları bu içerikte görebilirsiniz. Fenerbahçe için hem Türkiye Ligi hem de UEFA Avrupa Ligi iyi başlamadı. Yeni teknik direktör Dick Advocaat ile yollarına devam eden Sarı Lacivertli takım Türkiye Ligi'nde 7 maçta 10 puan topladı. UEFA Avrupa Ligi'nde ilk maçta Zorya deplasmanına giden Kanarya ekibi, son saniyelerde gol atarak 1 puanın sahibi oldu. Kendi evinde Feyenoord'la oynayan Fenerbahçe, maçın genelinde iyi top oynayarak 3 puanın sahibi oldu. Şu an UEFA Ligi'nde toplam 4 puanı var. Manchester United ise Fenerbahçe ile aynı kaderi yaşıyor. Premier Lig'de kırmızı şeytanlar oynadığı 8 maçta 14 puan alabildi. Avrupa Ligi'nde ise 3 puanla Fenerbahçe'nin arkasında. Feyenoord deplasmanında bir sıfır yenilen Manchester, kendi evinde Zorya'yı 1-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

Manchester United Fenerbahçe maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak maç saat kaçta başlayacak?

Manchester United Fenerbahçe'yi Old Trafford'ta konuk ederken, maçın hangi kanalda ve saat kaçta oynanacağı da belli oldu. Maç Tivibu Spor 2'den canlı yayınlanacak ve maç yayın şifreli olacak. Maç saat 10:05'te başlayıp 11:50'de sona erecek.

Maçı izlemek için tivibu'ya üye olmanız gerekmektedir. Maç şifreli yayınlanacağı için maçı üye olma şartı vardır.

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Maçın hakemleri ise Fransa Futbol Federasyonu'ndan... Fransız hakem Benoit Bastien'in yöneteceği maçta yardımcıları Frederic Haquette ve Hicham Zakrani. Dördüncü hakem ise Julien Pacell saha dışında olacak. Benoit Bastien'in bu zamana kadar Türk takımlarının maçını yönetmedi.