'Kürtlerden bir eşcinsel için oy istiyorlar'

HDP'nin, Kudüs fatihi Selahaddin Eyyubi'nin torunlarından eşcinsel milletvekili adayı için oy istediğini ifade eden Ahmet Hamdi Çamlı, "HDP'nin eşcinsel adayı meclise girerse, eşcinsel evliliği gündeme getirmeye çalışacak ve LGBTİ denen hastalıklı bir grubun sapık fikirlerini meclis çatısı altına taşıyacak. Ümmetin Kürtleri bir eşcinsele oy veremez. Bu bir onur meselesidir" dedi.

ÖZLEM DOĞAN

milat.ozlem@gmail.com

7 Haziran öncesi meydanlardaki heyecan devam ediyor. Liderler seçim gezilerinde vaatlerini dile getirirken, bu Pazar gerçekleşecek olan seçim sonuçları merakla bekleniyor. Biz de AK Parti İstanbul 2.Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Hamdi Çamlı'yla seçim öncesi gündemi konuştuk.

DÜNYANIN GÖZÜ ÜZERİMİZDE

Türkiye'nin Cumhuriyet tarihinin en önemli seçiminin arefesinde olduğunu ifade eden Ahmet Hamdi Çamlı, "Merhamet medeniyetinin en son temsilcisi olan nesiliz. Tüm dünyanın gözleri bizim üzerimizde. Siyonizm ve Emperyalizm denen ezici gücün karşısında ezilenlerin sahibi yok çünkü yüz sene önce Abdülhamid'in hal edilmesinden sonra medeniyetimiz ve milletimiz sahipsiz kalarak tarumar oldu" dedi.

TÜM KÖTÜLÜKLERİN ANASI CHP

Yüz yıl önce işgal edilen İstanbul'un bir zamanlar Medine'nin, Mekke'nin ve Kudüs'ün muhafızı olduğunu belirten Çamlı, "Anadolu insanıyla mücadele verdik ve düşmanı kovduk ama İngiliz işgalinin bile yapamayacağı şeyleri CHP yaptı. Ezanı yıllarca Türkçe okuttu. Dinimizi ve dilimizi elimizden aldı ve darağacında insanları sallandırarak tarihe geçti. Tüm kötülüklerinin anası CHP'dir" diye konuştu.

CHP'NİN ÜLKE ÜZERİNDEKİ VESAYETİ SONA ERDİ

CHP'nin tek projesinin Emperyalizm ve Siyonizm'e hizmet olduğunu sözlerine ekleyen Çamlı, CHP'nin doksan yıllık uygulamalarının ortada olduğunu ve bu ülke evladının menfaatine gerçekleştirdikleri hiçbir hizmetlerinin bulunmadığına dikkat çekerek sözlerinin şöyle sürdürdü: Doksan yıldır bu ülkeyi CHP yönetiyor. Bu millet koalisyonları yaşadı. 2002'den önce ülkenin içler acısı durumu ortada. E- muhtıraya karşı hükümetin dik duruşundan sonra CHP zihniyetinin ülke üzerindeki vesayet zincirleri kırıldı.

SAPIK FİKİRLERİNİ MECLİSE TAŞIYACAKLAR

HDP'nin eşcinsel adayına da değinen Çamlı, "Kudüs'ün fatihi olan Selahaddin Eyyubi'nin torunlarından bir eşcinsel için oy istiyorlar. Biz İslam dinin tasavvuf yönünün büyük bölümünü biz Kürt alimlerden öğrendik. Bu durumu aklım almıyor. HDP'nin eşcinsel adayı meclise girerse, eşcinsel evliliği gündeme getirmeye çalışan LGBTİ denen hastalıklı bir grubun sapık fikirlerini meclis çatısı altına taşıyacak. Ümmetin Kürtleri bir eşcinsele oy veremez. Bu bir onur meselesidir." ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE YARDIM EDEN ÜLKE

"Şu an etrafı kriz ve savaşlarla çevrili olan bir ülkeyiz" diyen Çamlı, Suriye ve Irak'ta yaşanan savaşa dikkat çekerek sözlerini şöyle noktaladı: "Ukrayna iç karışıklıkla uğraşıyor. Rusya'da kriz var. Yunanistan Başbakanı kargo uçağına biniyor. Ama Türkiye kimseye muhtaç değil. Yeni atılımlar, yeni yollar yapıyoruz, uçaklar üretiyoruz. Bizim krizlerden etkilenmememizin bir nedeni de; kapımızı açtığımız Suriyeli kardeşlerimize olan yardımımızdır."