Kürt vatandaşından Demirtaş'a şok sözler!

17 Mayıs'ta Maltepe'de yapılan AK Parti mitingi sırasında bir muhabirin sorularını yanıtlayan Kürt vatandaşı Selahattin Demirtaş hakkında şok sözler söyledi.
MİLAT GAZETESİ / HABER MERKEZİ

17 Mayıs'ta Maltepe'de yapılan büyük AK Parti mitingine İstanbul'un yanı sıra birçok ilden de insan katıldı. Miting esnasında bir muhabir Muş'tan gelen bir vatandaşa mikrofon uzattı. Muhabirin 'Neden AK Parti' sorusuna yanıt veren vatandaş HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş hakkında şok sözler söyledi.

İşte Kürt vatandaşın o konuşması;

''Ben bir Kürt vatandaşı olarak sırf bu miting için Muş'tan geldim. Çünkü milli idaremize sahip çıkmalıyız. Mısır'da seçilmiş Cumhurbaşkanı Mursi'ye kalkıp idam yapıyorlar. Böyle birşey Türkiye'de ve Avrupa'da olmasın. Herkes barış istiyor.''

''BEN BİR KÜRT VATANDAŞI OLARAK SANA SESLENİYORUM''

''Ey Selahattin Demirtaş iyi dinle. Ben bir Kürt vatandaşı olarak sana sesleniyorum. Sen diyorsun müslümanların kabesi Arabistan'dır, Kürtlerin kabesi Taksim'dir. Böyle birşey olmaz.

''O BİR ERMENİ VATANDAŞIDIR''

Bunu iyi bil Selahattin Demirtaş. Ben de bir Kürtüm. bir Kürt vatandaş asla diyemez ki ''Taksim Mekke''dir. O bir Kürt değil, o bir Ermeni vatandaşıdır.''