''Kim korkar corona virüsünden'' dedi ve...

Her geçen gün vaka ve ölüm sayısının arttığı salgınla ilgili bir televizyon programında yayınlanan o görüntüler dünyayı ayağa kaldırdı. Genç bir adamın ‘kim korkar corona virüsünden’ diyerek yaptığı o hareketler tepki çekti.

Dünyanın konuştuğu corona virüsü salgını ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Şu ana kadar 380 binden fazla insanda görülen corona virüsü salgını 16 bin 500'den fazla insanın ise ölümüne neden oldu. Her geçen gün vaka ve ölüm sayısının arttığı salgının merkezi Avrupa haline gelirken, İtalya'daki ölüm sayısı 6 binin üzerine çıktı. Son olarak bir televizyon programında yayınlanan o görüntüler dünyayı ayağa kaldırdı. Genç bir adamın 'kim korkar corona virüsünden' diyerek yaptığı o hareketler olay yarattı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları…

DÜNYA BU SON DAKİKA HABERİNİ KONUŞUYOR! O GÖRÜNTÜLER BÜYÜK KIZGINLIĞA NEDEN OLDU Bir televizyon programında yayınlanan görüntüler ise dünyayı ayağa kaldırdı. Genç bir adamın "Kim korkar corona virüsünden" diyerek süper marketteki tüm deodorantları yaladığı video olay arattı.

Corona virüsü dünyaya diz çöktürmeye devam ediyor. Dünya çapında virüs bulaşan kişi sayısı 336 bini aştı. Ölü sayısı ise 14 bin 600'ü geçti. Asya dışındaki ülkelerde durum kötüye gitmeye devam ediyor. İspanya'da bir hastanede çekilen görüntüler gündeme bomba gibi düştü.

Hem ABD hem de Avrupa'da vaka sayılarında patlama yaşandı. İngiltere'de Başbakan Boris Johnson'ın uyarılarını dikkate almayan halk, hafta sonu parklara ve sahillere akın etti. Öte yandan Good Morning Britain adlı bir televizyon programında yayınlanan görüntüler ise dünyayı ayağa kaldırdı. Genç bir adamın "Kim korkar corona virüsünden" diyerek süper marketteki tüm deodorantları yaladığı video olay arattı.

Programın sunucusu gazeteci Piers Morgan, adamın hemen yakalanmasını ve yargılanmasını istedi. Piers görüntüleri 7.1 milyon takipçili Twitter hesabından da paylaştı ve şu ifadeleri kullandı:

İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın halka "sosyal mesafeyi koruyun yoksa çok yakında daha katı yasaklar gündeme gelecek" açıklamaları, İngiltere'deki tüm gazetelerin manşetlerine taşınmış durumda.

Gazetelerde İngiltere'deki koronavirüs salgınının ölü sayısının 5 bini aştığı İtalya'nın sadece 14 gün gerisinde olduğu ifade ediliyor ve yapılan tüm 'evde kalın' uyarılarına rağmen halkın parkları, sahilleri doldurduğu vurgulanıyor.