Kenan İmirzalıoğlu'nun Gazze sözleri geceye damga vurdu

Kenan İmirzalıoğlu'nun Gazze sözleri Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına damga vurdu. Kenan İmirzalıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? işte tüm merak edilen soruların cevabı haberimizde.

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster, bir kez daha milyonlarca izleyiciyi ekran başına çekti. Yarışmada 1 milyon TL değerindeki soru açılırken, yarışmacı Eyüp İşler'e, İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Filistin'e yönelik gerçekleştirdiği saldırılar hakkında bir soru yöneltildi."

1 milyon TL'lik soruyu açtırmaya başaran yarışmacı İşler'e, "İsrail'in işgal ettiği Filistin topraklarında Filistin bayrağı ve renklerini yasaklaması sonrası, hangisi protesto sembolü haline gelmiş ve bir dönem sokakta onu taşıyanlar tutuklanmıştır?" sorusu yöneltildi.

Kenan İmirzalıoğlu'nun, işgalciİsrail'in Filistin'de binlerce masum sivil, çocuk ve kadını öldürmesini eleştirdiği konuşması ise yarışmaya damga vurdu.

İmirzalıoğlu, "O insanların topraklarını işgal ediyorsun, evlerinden ediyorsun ve o protestocular hasbelkader şu dört şıktan bir tanesi elindeyse protestocu olarak kabul ediliyor ve tutuklanıyor. Bu konuda hakikaten eminim bütün milletimizin yüreği kabarıyor. Görüntüleri izlemeye dayanamıyoruz." dedi.

Kenan İmirzalıoğlu konuşmasının devamında, "Şu dünyada bu kadar güçlü devletler varken ve gerçekten aslında Birleşmiş Milletler olsun, diğer devletler olsun devreye girip bu savaşı durdurabilecekken, bu savaşı durdurabilecekken maalesef İsrail'in önünü açıyorlar. Şimdi haberleri okuyorum ona da içim yanıyor. Ulusararası arenada futbolcular olsun, Müslüman futbolcular olsun veya Müslüman olmasa bile bu duruma karşı çıkan, protesto eden, bu konuda paylaşım yapanları işlerinden ediyorlar ve kadro dışı bırakıyorlar. En son bir haberde hepimizin tanıdığı bir sanatçımız İsviçre'de bir konser verecek, paylaşımları nedeniyle İsviçre'deki konserleri iptal ediliyor. En uygar, en medeni dediğimiz ülkeler maalesef kendi içlerinde evet çok medeniler, çok demokratlar kendi vatandaşlarına fakat sınırın ötesindeki kimseyle ilgilenmiyorlar. Tamamen kendi çıkarları etrafında toplanıyorlar. Zulme karşı sesini çıkartanları bile cezalandırmaya çalışıyorlar." ifadelerini kullandı.

Kenan İmirzalıoğlu son olarak ise şu sözleri dile getirdi: "Gerçekten çok zor bir dönemden geçiyor dünya. İçimiz acıyor, içimiz yanıyor. Hele ki o çocukları görünce. Evlat sahibi olduktan sonra gerçekten çok daha zor katlanılası şeyler olmaya başladı. Allah gerçekten oradaki insanlara güç, kuvvet versin. Allah, bu zalimlerin de yüreklerine gerçekten biraz vicdan versin."

Kenan İmirzalıoğlu kimdir?

Kenan İmirzalıoğlu, 18 Haziran 1974 tarihinde Ankara'da doğmuş bir Türk oyuncu, sunucu ve eski mankendir. Kendisi, 1997 yılında Türkiye'yi temsil ederek 10. Best Model of the World (Dünyanın En İyi Mankeni) yarışmasında birinci olarak büyük bir başarı elde etti. Kenan İmirzalıoğlu, mankenlik kariyerinin ardından dizi ve sinema oyunculuğuna adım attı. Mertlik ve intikam arayışındaki karakterleri canlandırmasıyla tanındı ve bu roller sayesinde Türkiye'de büyük bir popülerlik kazandı. Özellikle Deli Yürek (1998-2002), Ezel (2009-2011) ve Karadayı (2012-2015) gibi dizilerdeki performansları izleyiciler tarafından takdir edildi.

Kenan İmirzalıoğlu nereli?

Kenan İmirzalıoğlu nereli sorusu en çok merak edilen konuların başında gelirken ünlü oyuncu8 Haziran 1974 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Ve doğduğu şehir olan Ankara'nın Balâ ilçesine bağlı Üçem köyündendir.

Kenan İmirzalıoğlu boyu

Kenan İmirzalıoğlu boyu internet sitelerinde paylaşılan bilgilere göre, 1,91 metredir.

Kenan İmirzalıoğlu eşi

Kenan İmirzalıoğlu eşi ünlü oyuncu Sinem Kobal'dır. Çift 2016 yılında dünya evine girmiştir.