Kazada ölen nişanlılar yanyana toprağa verildi

Erzincan'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden nişanlı çift, gözyaşları arasında toprağa verildi. 6 ay önce nişanlanan Ersin Coşgun ile Esra Gelek, 2 ay sonra dünya evinev girecekti.

Erzincan-Erzurum kara yolunun 13. kilometresinde önceki gün meydana gelen trafik kazasında hayatlarını kaybeden Ersin Coşgun (31), nişanlısı Esra Gerek'in (25) cenazeleri dün Terzibaba Camii'ne getirildi. Akrabalarının gözyaşları arasında kılınan cenaze namazında, çiftin yakınlarının ayakta durmakta güçlük çektikleri gözlendi.

Terzibaba Camii İmamı Ekrem Bayrak tarafından kılınan cenaze namazında, imam ilk kez nişanlı bir çifttin böyle bir cenaze namazı kıldırdığını belirterek, "Cenabı Hak öte dünyada muratlarına nail eylesin. Cenabı Hak inşallah ötede sonsuz bir saadet nasip etsin inşallah. Dua edelim Cenabı Hakk'ın takdiri buymuş." dedi. Kılınan cenaze namazının ardından nişanlı çift Terzibaba Mezarlığı'nda toprağa verildi. Kazada hayatını kaybeden Ersin Coşgun ile Esra Gerek'in, 6 ay önce nişanlandıkları ve 2 ay sonra evlenmeyi planladıkları öğrenildi.