Kassam'dan İşgalci İsrail güçlerine ağır darbe: Tünelde tuzağa düştüler

İzzeddin El-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinde bir tünel ağzında işgalci İsrail güçlerinden oluşan bir grup askeri tuzağa düşürdüklerini duyurdu.

Hamas Hareketi'nin silahlı kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinde bir tünel ağzında işgalci İsrail ordusuna ait bir grup askeri tuzağa düşürdüklerini, işgalci askerlerini ölü ve yaralı olarak etkisiz hale getirdiklerini duyurdu.

TÜNELE TUZAK KURULDU

Kassam, Telegram hesabından yaptığı açıklamada, "Kassam Mücahitleri, piyade erlerinden oluşan bir grup İsrail askerini daha önce mayınlanmış bir tünelin ağzında tuzağa düşürerek onların bir kısmını öldürdü, bir kısmını da yaraladı." denildi.

Yapılan açıklamada, operasyonun Refah kentinin batısındaki Tel es-Sultan Mahallesi'nde gerçekleştirildiği belirtildi. Kassam'ın açıklamasına ise işgalci İsrail tarafından henüz bir yanıt verilmedi. İşgalci İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nde Filistinli silahlı direniş gruplarıyla yaşanan çatışmalara dair detay vermektense, yalnızca kendi saflarındaki ölü ve yaralı sayılarını duyurmakla yetiniyor.