Kassam Gazze'de işgalci İsrail askeri konvoyuna pusu attı!

Kassam mücahitleri Gazze'de işgalci İsrail askeri konvoyuna pusu attı. O anlara ilişkin videoyu sosyal medyadan paylaştılar.

Şehit İzzeddin El Kassam Tugayları, 349. gününde Siyonist güçlerin Gazze Şeridi'nde gerçekleştirdiği saldırılara karşı koymaya devam ediyor.

El Kassam Tugayları'nın askeri medyası, Refah'taki Kuveyt hastanesinin batısındaki telekomünikasyon şirketi civarında bir Siyonist araç konvoyunun pusuya düşürüldüğüne dair bir rapor paylaştı. Mücahitler, savaş hatlarından döndükten sonra bir Siyonist ZPT'yi iki "Şevaz" roketiyle havaya uçurmayı başardıklarını ve diğer iki ZPT'yi "Yasin 105" ve "Tandum" mermileriyle hedef aldıklarını bildirdi.

Askeri medya, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah'ta bulunan Kuveyt hastanesinin batısındaki telekomünikasyon şirketi çevresindeki düşman araçlarının hedef alınmasına dair görüntüler paylaştı. Bu görüntüler, mücahitlerin Siyonist araçların yoluna bir "Shawaz" cihazı yerleştirdiğini, burada bir Nimr ZPT'nin doğrudan hedef alındığını ve vurulduğunu, ayrıca "Al-Yasin 105" mermisiyle ikinci bir ZPT'nin ve "Tandum" mermisiyle üçüncü bir ZPT'nin hedef alındığını gösterdi.