Kadıköy'de Fener 'Sow'!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu 4. hafta maçında İngiltere'nin Manchester United ekibini 2-1 yendi.

Fenerbahçe - Manchester United ile karşı karşıya geldi. UEFA Avrupa Ligi A Grubu 4. maçında Fenerbahçe, Manchester United'ı 2-1 yendi.

Fenerbahçe'ye bu kritik karşılaşmada galibiyeti getiren golleri 2. dakikada 2. dakikada Sow ve 59. dakikada Lens kaydetti. Manchester United'ın tek golünü 89. dakikada Wayne Rooney attı.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda puanını 7'ye çıkarmayı başardı. Manchester United ise 6 puanda kaldı.

Fenerbahçe, gruptaki 5. maçını İstanbul'da 24 Kasım'da Zorya ile oynayacak. Manchester United ise aynı tarihte sahasında Feyenoord'u konuk edecek.

FENERBAHÇE-MANCHESTER UNITED: 2-1

STAT: Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor KompleksiSAAT: 21.00HAKEM: Milorad Mazic

FENERBAHÇE: Volkan Demirel - Şener, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali - Mehmet Topal, Josef, Alper - Lens, Sow, Volkan ŞenTEKNİK DİREKTÖR: Dirk Advocaat

MANCHESTER UNITED: De Gea, Darmian, Blind, Rojo, Shaw, Schneiderlin, Herrera, Pogba, Rooney, Martial, RashfordTEKNİK DİREKTÖR: Jose MourinhoMaça Fenerbahçe başladı. Temsilcimize başarılar diliyoruz.GOOOOOL 2. dakika: Fenerbahçe, müthiş bir golle öne geçti. Sol kanattan Hasan Ali'nin mükemmel ortasında, Sow harika bir röveşatayla topu filerele gönderdi. 1-05. dakika: Fenerbahçe atağında Mehmet Topal ceza sahası içine uzun oynadı ama top auta çıktı.11. dakika: Manchester United atağında Rashford sağ çaprazdan kaleye vurdu ve top auta çıktı.13. dakika: Fenerbahçe'de Lens sağ korner çizgisi yanından serbest vuruş kullandı. Arka direğe yapılan ortada Mehmet topal'ın kafa vuruşunda top üstten auta gitti.17. dakika: Fenerbahçe atağında Lens sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma ön direkte topu uzaklaştırdı.21. dakika: ManU etkili geldi. Rooney kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda, topa tam vuracakken araya giren Skrtel golü önledi.26. dakika: Manchester United atağında Luke Shaw sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.30. dakika: ManU'da sakatlanan Pogba çıktı, yerine Ibrahimovic girdi.36. dakika: Fenerbahçe atağında Lens sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.43. dakika: Manchester United atağında Rooney ceza sahası önünde rakibi De Souza'ya faul yaptı.3 dakika uzatma işaret edildi.İlk yarı Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.İkinci yarıya Manchester başladı.49. dakika: Fenerbahçe atağında Alper Potuk ceza sahası içine pas verdi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.54. dakika: Fenerbahçe atağında Hasan Ali kendi sahasından sol kanata uzun oynadı ama top taca çıktı.GOOOOOOL 58. dakika: Bir müthiş gol daha! Fenerbahçe ceza sahası önünden serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Lens direkt kaleye vurdu ve top kaleci De Gea'nın bakışları arasında ağlarla buluştu. 2-063. dakika: Manchester United atağında Mata ceza sahası içine uzun oynadı ama top auta çıktı.69. dakika: Fenerbahçe 3. gole çok yaklaştı. Kaleciyle karşı karşıya kalan Emenike'nin vuruşunda kaleci gole izin vermedi.75. dakika: Bir fırsat daha kaçtı. Ani gelişen atakta Emenike ceza yayının önünden vuruşunda kaleci iki hamlede topu kontrol etti.80. dakika: Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Lens sağ korner çizgisi yanından ceza sahası içine yerden ortaladı ve Emenike kale önüde topa dokunamadı.84. dakika: Fenerbahçe atağında sağ kanattan ceza sahasına giren Lens, bir çalım daha deneyince topu kaptırdı.GOL 89. dakika: Fark 1'e indi. Manchester atağında Rooney ceza sahası dışından vuruşunu yaptı, top Volkan'ın sağından ağlara gitti. 2-14 dakika uzatma işaret dildi.Maç sona erdi.