İstanbul''da fabrika yangını!

İstanbul Güngören''de bulunan bir bira fabrikasında yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin başarılı çalışması sonrasında yangın çok büyümeden kontrol altına alındı. Yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

İstanbul Güngören'de bulunan alkollü içecek fabrikasında yangın çıktı. Olay yerindeki muhabirimiz M.Uğur Birdal'ın edindiği bilgilere göre, yangın fabrikanın çatısında başladı ve tankların bulunduğu alanda da devam etti. İtfaiye ekipleri olay yerinde yangına müdahale ediyor.

İstanbul Güngören'de alkollü içecek fabrikasında yangın çıktı. 22 araç, 43 personelle müdahale edilen yangın kontrol altına alındı. Dumanlar İstanbul'un birçok yerinden görüldü.

YANGIN ÇATIDAKİ İZOLASYON MALZEMELERİ SÖKÜLÜRKEN ÇIKTI

İstanbul Güngören'de bulunan ve bir süre önce boşaltıldığı belirtilen alkollü içecek fabrikasında yangın çıktı. İhbar üzerine fabrikaya itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangının çatıdaki izolasyon malzemesinin sökümü sırasında çıktığı belirtildi.

22 ARAÇ VE 43 PERSONELLE MÜDAHALE EDİLDİ

Yangına Güngören, Kocasinan, Bağcılar, Şişli, Davutpaşa, Sultangazi, Seyrantepe, Turgutreis ve Başakşehir itfaiyelerinden 22 araç, 43 personelle müdahale edildi.

KONTROL ALTINA ALINDI

Yoğun dumanların yükseldiği fabrikadaki yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrası söndürüldü. Soğutma çalışmaları devam ediyor.

Yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

İşte dumanların sardığı fabrikadan ilk görüntüler;