İstanbul'da ev sahibi kiracısını vurdu

İstanbul Gaziosmanpaşa'da ev sahibi ile kiracı zam oranı konusunda anlaşamadı. Önce tartışma çıktı, ardından ev sahibi 15 yıllık kiracısını vurdu.

Kiralık ev piyasasındaki karmaşa giderek artıyor. Kira fiyatları giderek artıyor. Bu durum, kiracılar ile ev sahipleri daha sık karşı karşıya getiriyor. Sık sık gündeme gelen kiracı - ev sahibi kavgalarına bir yenisi eklendi. Bu kez kavgada kan aktı. Ev sahibi kiraya zam istedi, kiracının teklifini beğenmeyince de tartışma çıktı. Olayın sonunda ev sahibi 15 yıllık kiracısını vurdu.

İstanbul Gaziosmanpaşa'da kira artışı nedeniyle tartıştığı ev sahibi tarafından silahla vurulan kiracı öldü.

Alınan bilgiye göre, Barbaros Hayrettinpaşa Mahallesi'ndeki 15 yıllık kiracısı H.A.'yı telefonla arayan E.D.Ö, kirada artış istedi. Kiracının zam teklifini kabul etmemesi üzerine ikili arasında tartışma çıktı.

Telefon görüşmesinin ardından kiracının oturduğu eve gelen E.D.Ö, çocuklarını spor salonuna götürmek için kapının önünde bekleyen H.A.'ya tabancayla ateş açtı.

Asar, saldırıda ağır yaralanırken, ev sahibi olay yerinden kaçtı.

Çevredeki vatandaşların ihbarıyla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan H.A., hayata gözlerini yumdu.

Cinayetle ilgili inceleme yapan polis, kaçan kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

Bu arada, H.A.'nın vurulduktan sonra olay yerinden koşarak uzaklaştığı ve çevredeki vatandaşlardan yardım isteği anlar güvenlik kamerasınca kaydedildi.