İstanbul için yoğun kar uyarısı

İstanbul'da perşembe akşamından bu yana aralıklarla devam eden kar yağışı cumartesi gününde şiddetini artırması bekleniyor. Vali Ali Yerlikaya, vatandaşlara dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

İstanbul soğuk ve kar yağışlı günlerin etkisinde kalırken bu durumun bir süre daha etkili olacağı açıklandı. Cumartesi (Bugün) günü kar yağışının etkisini biraz daha hissettimesi beklenirken İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Günlerdir yapılan uyarıları dikkate alan ve kurallara riayet eden vatandaşlara teşekkürlerini ileten Vali Yerlikaya, "Meteorolojik verilere göre İstanbul’da bugün kuvvetli kar yağışı bekleniyor. Lütfen bugün de zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmayalım" uyarısını yaptı.

Meteoroloji'nin son hava durumu raporuna göre İstanbul'da bugün ve pazar günü de yoğun kar yağışı etkili olacak. Pazartesi günü sıcaklığın biraz yükselmesiyle yağış karla karışık yağmura dönecek. İstanbul'da salı günü yağış beklenmiyor.

Günaydın HemşehrilerimGünlerdir yaptığımız tüm uyarıları dikkate aldığınız,kurallara riayet ettiğiniz için teşekkür ediyorum????Meteorolojik verilerine göre #İstanbul’da bugün kuvvetli #kar yağışı bekleniyor❄️Lütfen bugün de⛔Zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmayalım‼️#Cumartesi pic.twitter.com/6vbLK0Ttkb

— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) March 19, 2022