İsmail Güneş mezarı başında anıldı

Kahramanmaraş'ta helikopterin düşmesi sonucu yaşamını yitiren gazeteci İsmail Güneş de Sivas'taki mezarı başında anıldı. Güneş'in ilkokul 1. sınıf öğrencisi oğlu Çağan'ın babasına yazdığı ilk mektubunu okuyanların gözleri doldu.

''Babacım seni çok özledim''

Kahramanmaraş'ta helikopterin düşmesi sonucu yaşamını yitiren gazeteci İsmail Güneş, meslektaşları tarafından mezarı başında anıldı. Kentte görev yapan basın mensupları, 4 yıl önce Kahramanmaraş'ta helikopterin düşmesi sonucu BBP'nin kurucu genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile beraberindekilerle hayatını kaybeden İsmail Güneş'in Yukarı Tekke Mezarlığı'ndaki kabrine ziyarette bulundu.

Mezara çiçek bırakan gazeteciler, Güneş ve aynı olayda hayatını kaybedenler için dua etti.

Katılımcılar, aynı olayda hayatını kaybeden Erhan Üstündağ, Murat Çetinkaya ve Yüksel Yancı'nın da mezarına ziyarette bulunup, dua etti.

Bu arada, anneleri Yasemin Güneş ile birlikte dün babaları İsmail Güneş'in mezarını ziyaret eden Çağan (7) ve Tuluhan'ın (9) buraya bıraktıkları kendi yaptıkları resimler ve mektup görenleri duygulandırdı.

Okuma yazmayı yeni öğrenen ilkokul 1. sınıf öğrencisi Çağan'ın babasına yazdığı ilk mektubunu okuyanların gözleri doldu.

Çağan mektubunda şunlara yer verdi:''Babacım seni çok özledim. Yazın sana çiçek alacağım, sonra kendi ellerimle dikeceğim. Babacım ben hasta oldum, ateşim çıkıyor. Ben, seni çok ve çok özledim. Bir de Süphaneke'yi ben bugün ezberleyeceğim, seni seviyorum.''