İmamoğlu Kılıçdaroğlu'na karşı ayaklandı: Toplum CHP'de lider değişimi istiyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP içinde değişim tartışmalarını başlatan önemli bir açıklama yaptı. Sosyal medya üzerinden paylaştığı mesajda, "Toplum, CHP'de lider ve yönetiminin değişmesini, bu değişimin hem kuşak hem vizyon ekseninde olmasını istiyor" ifadelerine yer verdi.

CHP içerisinde süren değişim tartışmalarına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı. İmamoğlu, genel başkanlık hevesini daha önce açıkça ifade etmese de, kamuoyuyla paylaşmayarak bu konuda sessiz kalmıştı. Ancak, gizli bir zoom toplantısının deşifre olmasının ardından ilk kez açık bir çağrı yapma ihtiyacı duydu.

Ekrem İmamoğlu değişim çağrısı yaptı

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan İmamoğlu, "Toplum, CHP'de lider ve yönetiminin değişmesini, bu değişimin hem kuşak hem vizyon ekseninde olmasını istiyor, Tabanla bağlantıların güçlenmesi, demokratik, hizmet odaklı bir muhalefet yapısının, dilinin ve üslubunun oluşturulmasını bekliyor.

'Değişim ve yeniliği kucaklayan, yeni bir parti yapısı görmek istiyor'

Değişim ve yeniliği kucaklayan, yeni bir parti yapısı görmek istiyor. Gençlerin ilgisini çekecek yapıların teşvik edilmesini, gençlerin güçlendirilmesini, talep ediyor. İletişimi güçlendirmemizi, değişim vizyonumuzu duymak istiyor.

Ayakları yere basan bir siyaset benimsememizi, Atatürk ilkelerine bağlı bir tutumu öne çıkarmamızı bekliyor." ifadelerini kullandı. Bu açıklamalar, İmamoğlu'nun CHP içerisindeki mevcut liderlik ve yönetim anlayışının değişmesi gerektiğine yönelik mesajlar içeriyor.

Şaka gibi diyalog! Kılıçdaroğlu ortaklarını bile kandırmış