İÇ SAVAŞ LOBİSİ

Türkiye'yi Suriye savaşına çekmek için sayısız provokasyon yapıldı. Akçakale'de 4 vatandaşımızı şehit ettiler. Sonra F-4 uçağımızı düşürerek iki pilotumuzu şehit ettiler. Gaziantep, Cilvegözü ve Reyhanlı patlamasında da onlarca insanımız hunharca katledildi. Israrla Türkiye'yi Suriye savaşına dahil etmeye çalışan "Batılı dost" ülkeler, bunu başaramayınca savaşı Türkiye'ye getirme yolunu seçti.

Israrla Türkiye'yi Suriye savaşına dahil etmeye çalışan "Batılı dost" ülkeler, bunu başaramayınca savaşı Türkiye'ye getirme yolunu seçti.

İki gündür Kuzey İrlanda'da süren G-8 zirvesinin ardından açıklanan sonuç bildirisinde de Batılı emperyalistlerin, Suriye'de katil Esed rejimiyle yola devam etme kararı aldıklarını görüyoruz.

İngiltere Başbakanı David Cameron, G8 ülkelerinin tüm Suriyelilerin onay vereceği bir Suriye hükümetini destekleyeceğini söyledi. Cameron, görüşmeler sonunda Suriye krizinin "müzakere" ile sonuçlanması ve Suriye'ye insani yardımı artırma kararı üzerinde anlaştıklarını kaydetti.

Cameron'ın Suriye konusunda G8 liderlerinin anlaşmaya vardığı 7 nokta arasında "Esed'e görevini bırakma" çağrısının bulunmaması dikkati çekti.

***

Mazlum Suriye halkının, diktatör Beşşar Esed'in Baas rejimine başkaldırısı itina ile "mezhep kavgası" zeminine çekildi. Şimdi de bu "mezhep savaşı" ateşi, Türkiye'nin sokaklarına taşınmaya çalışılıyor.

Cilve gözü saldırısı, Reyhanlı saldırısı ve en son Gezi Parkı bahanesi ile Türkiye'deki Alevi kardeşlerimizi kullanarak onları sahaya sürmeye çalışıyorlar.

Bu topraklarda her türlü fitneye rağmen Kürt-Türk kavgası çıkaramayanlar, çözüm süreci ile birlikte terörü toplumsallaştıramayacaklarını anlayarak "Alevi kartı"na oynamaya başladı.

***

Anadolu erenlerinin "kardeşlik ve sevgi" membaından beslenen Alevi vatandaşlarımız, Türkiye'ye sıçratılmak istenen bu kardeş kavgası oyununu görerek boşa çıkartıyor. Ancak uluslar arası güçler, her gün yeni bir "oyun" sahneleyerek Batı medyası eliyle Türkiye'de iç savaş görüntüsü varmış gibi propaganda yapıyor.

Yeni dünya sistemi kurgusunda "Esed'li çözüm" üzerinde anlaşmaya varan "Büyük devletler" bu noktada, tek aykırı ülke ve lider olarak Türkiye'yi ve Başbakan Erdoğan'ı görüyor.

Türk'ün ve Kürt'ün düşmediği bu tuzağa Alevi kardeşlerimiz hiç düşmeyecektir.

***

Her gün yeni bir "drama" ile Gezi Parkı bahanesiyle başlayan ateşi tüm yurda yaygınlaştırmak istiyorlar. Anadolu insanının sinir uçlarına baskı yaparak, insanları Sünni ve Alevi diye birbirine kırdırmak istiyorlar. Türkiye'yi Suriye, Başbakan Erdoğan'ı ise Beşşar Esed gibi göstermek isteyen Batılı liderlerin ve Batı medyasının açıklamalarını yan yana koyduğumuzda "Büyük oyun" iyot gibi ortaya çıkıyor.

Türkiye'yi "yönetilemeyen bir ülke" konumuna düşürmek için mezhep hassasiyetini kaşıyan ve tepkileri sokağa taşımak isteyenlerin inadına bu millet bu oyuna gelmeyecektir!