İBB Sorunları duvar örerek kapatıyor

İmamoğlu yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yine beceriksizliğin faturasını vatandaşa ödetiyor. Ulaşımda büyük skandallara imza atan CHP'li belediye sorunların üzerini duvar örerek kapatmaya çalışıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yönetiminin yaşanan sorunlar karşısında aldığı ilginç önlem vatandaşların tepkisine neden oldu. Magakent'te son 4.5 yıldır devam eden toplu ulaşım sorunları, İstanbul halkını canından bezdirmiş durumda. Bu süre zarfında metrobüs, tramvay ve İETT otobüslerindeki bakımsızlık nedeniyle yaşanan arıza ve yangın olayları, İstanbulluların can ve mal güvenliğini tehdit ederken, metrolarda çalışmayan yürüyen merdivenler ve asansörler de büyük bir sorun haline geldi.

Ancak İBB yönetiminin bu sorunları çözme konusundaki yetersizliği ve skandalların artmasıyla birlikte aldığı son önlem, vatandaşları şaşkına çevirdi. Bağcılar Metro İstasyonu'nda aylardır tamir edilemeyen yürüyen merdivenlerin önüne, bu sorunu çözmek yerine bir duvar inşa etmeye karar verildi. Üstelik duvar paneline bir kapı boşluğu bile eklenerek, odasal bir süs verilmeye çalışıldı. Bu tuhaf çözümün ardında ise İBB'nin bu alana bir büfe yapmayı planladığı iddia edildi.

Kaynak: Haber 7