Hüda-Par'lı Elibüyük'ten CHP'ye net tavır

HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Erdal Elibüyük, CHP'nin HÜDA PAR'a yönelik eleştirilerine cevap verdi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, CHP'nin kendilerine yönelik "terör" söylemlerini eleştiren Elibüyük, geçmişte CHP ile yaşadıkları olumlu temaslara dikkat çekti.

Elibüyük, ilk olarak 2014 yılında, merhum Genel Başkan Mehmet Yavuz ile birlikte CHP Genel Merkezi'nde Milletvekili Levent Gök ve diğer CHP yöneticileri tarafından sıcak bir şekilde karşılandıklarını ve kendilerine çay kahve ikram edildiğini belirtti. Bu ziyaretten memnun kaldıklarını ifade eden Elibüyük, "CHP Genel Merkezi'nde gösterilen misafirperverlikten dolayı memnun kalmıştık," dedi.

Ayrıca, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun annesinin rahatsızlığı dolayısıyla kendisini aradığını ve gereken desteği sunmak istediğini belirten Elibüyük, Kaftancıoğlu'nun il başkanlığından ayrılmamış olsaydı kendisine kahve ikram edeceğini söylediğini de ekledi.

Elibüyük, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanları ve bölge koordinatörleri tarafından da arandığını ve ilkeli duruşu nedeniyle teşekkür mesajları aldığını belirtti. Ayrıca, CHP'nin önemli isimlerinden Gürsel Tekin ile de birçok defa temas kurduklarını ve bu temasların insani temelde devam ettiğini vurguladı.

Elibüyük, CHP'nin HÜDA PAR'a yönelik eleştirilerini cevap vererek, "Şimdi soruyorum, hangisinde samimisiniz? Bu temaslarda ne bir saygısızlık gördüm ne de saygıda kusur ettik. Ekran önünde, meclis kürsüsünde kükreyerek tribüne oynamayın. Siyaset kavga yeri değil, iftira ile, hakaret ile bir yere varılmaz. Bizi kuru kavgayla gürültü ile sindiremez, korkutamazsınız. Efendi efendi gelin siyaset yapalım. İftira atmadan, yalan söylemeden, çamur atmadan çamura bulanmadan," ifadelerini kullandı.