Heybetini gizli tut yiğidim, duruşun çakalları korkutuyor

Başbakan Erdoğan'ın Afrika gezisi dönüşü Atatürk Havalimanı'nda onu karşılamaya gelenler, Erdoğan'ın sözlerini sık sık 'Dik dur eğilme, bu millet seninle' şeklindeki tezahüratla kesti. "Tayyip burada çapulcular nerede" sloganların atıldığı alandaki bir pankartta "Heybetini gizli tut yiğidim, duruşun çakalları korkutuyor" yazısı dikkat çekti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere gittiği Fas, Cezayir ve Tunus gezisi dönüşünde Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nde yüz binlerce vatandaş tarafından karşılandı.

Erdoğan'ı taşıyan özel "ANA" uçağı havalimanına indiği sırada havai fişekler atıldı. Başbakan Erdoğan, Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nden eşi Emine Erdoğan ile çıktı. Katılımcıların "Recep Tayyip Erdoğan" sloganları eşliğinde halkı selamlayan Erdoğan, AK Parti seçim otobüsüne yürüdü.

AK Partililer, Erdoğan seçim otobüsünün üzerine çıkarken "Vatan, millet, kardeşlik, huzur, istiklal ve Türkiye" sloganı attı. Otobüsten eşi Emine Erdoğan ile el sallayarak partilileri selamlayan Erdoğan'ın konuşması 30 dakika sürdü.

Başbakan Erdoğan'ın konuşması sırasında sık sık, "Türkiye seninle gurur duyuyor" , "Dik dur eğilme, bu millet seninle", "Ya Allah bismillah Allahu ekber", "Recep Tayyip Erdoğan", "Tayyip burada çapulcular nerede", "Polise uzanan eller kırılsın", "Yol ver gidelim Taksim'i ezelim" sloganları atıldı.

Partililerin ellerinde taşıdıkları "Menderes'i astılar, Özal'ı zehirlediler, Erdoğan'ı yedirmeyiz", "Heybetini gizli tut yiğidim, duruşun çakalları korkutuyor" , "Sayın Başbakanımız, faiz lobisiyle verdiğiniz mücadelede sizin yanınızdayız, Muhsin Yazıcıoğlu yol arkadaşları" ve "Yurtta Tayyip, cihanda Tayyip" pankartları dikkati çekti.

Kısıklı'daki konutunun önünde de vatandaşlar Başbakan Erdoğan'ı bekledi. Ellerinde Türk bayrakları ve AK Parti flamaları bulunan partililer, sık sık "Dik dur eğilme, bu millet seninle" ve "I love you Tayyip" sloganları attı. Başbakan Erdoğan, otobüsten indikten sonra vatandaşlarla tokalaşarak evine geçti.