Harekete geçtiler! Oda TV'den skandal Gergerlioğlu yalanı

HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu, hakkında açılan soruşturma kapsamında bekleyişini sürdürdüğü TBMM'de gözaltına alınması ile birlikte belli kesim yine olayı farklı yönlere çekmek için harekete geçti. Gergerlioğlu'nun gözaltına alınması sonrası namazla bu zamana kadar hiç alakası olmayan Oda TV, bu işlemin HDP'li Gergerlioğlu'nun abdest aldığı sırada gerçekleştiği yalanını ortaya attı.

TBMM Genel Kurulunda, hakkında "terör propagandası yapmak" suçundan kesinleşen mahkeme kararının okunmasının ardından milletvekilliği düşürülen HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu, Meclis'teki bekleyişini sürdürüyordu. Gergerlioğlu sabah saatlerinde gözaltına alındı.

Gergerlioğlu'nun gözaltına alınma nedeninin Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan yeni bir soruşturma kapsamında olduğu belirtildi.

BAŞSAVCILIK'TAN AÇIKLAMA

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan konuyla ilgili yapılan açıklamada "TBMM koridorlarında terör örgütü elebaşı ve terör örgütü lehine slogan atılarak, terör örgütü propagandası yapıldığı tespit edilerek Ömer Faruk Gergerlioğlu hakkında soruşturma başlatılmıştır." ifadeleri kullanıldı.

ODA TV'NİN 'ABDEST' YALANI!

Gözaltı işlemi sonrası Oda TV yine bir skandala imza attı. Konuyla ilgili gazetenin sitesinde yer verilen haberde; Gergerlioğlu'nun abdest alırken gözaltına alındığı iddia edildi ancak gerçek çok geçmeden ortaya çıktı.

Kararın alınmasının ardından polis ekipleri TBMM'de bulunan Ömer Faruk Gergerlioğlu'nu gözaltına almak üzere havanın aydınlanmasıyla harekete geçti.

Meclis'te Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun bulunduğu bölüme gelen polis ekipleri Gergerlioğlu'nun olduğu yerden çıkararak gözaltına alma işlemini gerçekleştirdi.

Namazla alakası olmayan, yeri geldiği zaman ibadet etmeyi ve Müslümanların tüm hareketlerini yobazlık olarak haberlerinde servis eden Oda TV'nin bu skandal haberi yapması aslında amaçlarının çok farklı olduğunu gözler önüne serdi.

Kaynak: Haber7