Harun Karaca: 7 Haziran milat olacak

7 Haziran'ın Türkiye için bir milat olacağını ve 8 Haziran sabahına çok farklı bir ülke olarak uyanılacağını ifade eden Harun Karaca, Mursi üzerinden kasıtlı haber yapıp bizi tehditle, şantajla yolumuzdan çeviremeyecekler. Eminiz ki, milletimiz 7 Haziran'da bir kez daha geleceğine sahip çıkarak dahili ve harici düşmanlarına gereken cevabı verecektir" dedi.

ÖZLEM DOĞAN/İSTANBUL

milat.ozlem@gmail.com

AK Parti İstanbul Milletvekili ve 3. Bölge Milletvekili Adayı Harun Karaca, 7 Haziran seçimleri öncesinde halkla buluşmaya devam ediyor. Bir haftalık yoğun temposunda kendisine eşlik ettiğimiz Karaca'nın performasına yetişmek oldukça güç. Gerçekleştirdiği ziyaretlerden fırsat buldukça kendisine gündemle alakalı sorular yönelttiğimiz Karaca, "Milletle el ele istikrarlı Türkiye" diyor.

ECDADIMIZA LAYIK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ

Bahçelievler Belediyesi'nin Anneler Günü organizasyonunda hanımlarla buluşan Karaca, hanımların sorunlarını dinledi ve anneler günü anısına onlara hediyeler verdi. Karaca'nın seçim çalışma adreslerinden biri de Çatalca'ydı. Karaca'nın yoğun temposuna ayak uydurmakta gerçekten zorlandık. Çünkü annelerle buluşmasının ardından Karaca bu kez de kısa adı AVTOKDEF olan Avrupa Tokat Dernekler Federasyonu hizmet binasının açılış törenine katıldı.

BİRLİKTE KARDEŞÇE BİR YAŞAM

Bir haftalık seçim çalışmalarına eşlik ettiğimiz Harun Karaca'nın bir durağı da Topkapı 1453 Sosyal Tesisleri'ndeki Tokat Erbaa Karayakalıların her yıl düzenlediği "Birlik ve Yardımlaşma" gecesi oldu. 29 Mart'ta Sinan Erdem Spor Salonu'nda Tokatlıların Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ağırladığını, 31 Mayıs'ta da Başbakan Davutoğlu'nu ağırlayacağını hatırlatan Karaca, "Gözlerimizin rengi farklı olsa da gözyaşlarımız aynı renk. Kürdü, Lazı, Çerkesi, Alevisi, Sünnisi ile bir bütünüz. Kardeşçe yaşamaktan daha önemli bir şey yok" dedi.

7 HAZİRAN MİLAT OLACAK

7 Haziran'ın Türkiye için bir milat olacağını ve 8 Haziran sabahına çok farklı bir ülke olarak uyanılacağının altını çizen Karaca, HDP ve CHP'nin seçim vaatlerine de değinerek şöyle konuştu: Bırakın bu iki partinin iktidar olmasını, barajı bile geçemeyecek olan HDP'nin vaatlerini konuşmak abesle iştigal olur."

BU MİLLET CHP'Yİ AFFETMEYECEK

Muhalefetin seçim bildirgelerinde 8 yıllık kesintisiz eğitim, seçmeli din dersi ve Diyanet'in kaldırılması vaatlerinin dikkat çektiğini vurgulayan Karaca, "Şu anki muhalefet, Türkiye'yi bin yıl sürecek denen 28 Şubat sürecine tekrar döndürmek isteyen zihniyetin adıdır. Bu milletin dini ve Diyanet'i ile uğraşan CHP'yi bu millet hiçbir zaman affetmeyecektir" diye konuştu.

MİLLETİMİZ GEREKLİ CEVABI VERECEKTİR

Mısır'da darbecilerin Mursi'ye verdiği idam kararı üzerinden Türkiye'de Cumhurbaşkanı'nın tehdit edildiğini kaydeden Karaca, "Bir savcı, Cumhurbaşkanı'mızın da akıbetinin aynı olacağını söylüyor. Bir gazete ise, aynı yönde imada bulunuyor. Gözdağı vermeye çalışıyorlar. Unutmasınlar ki! Bizi tehditle şantajla yolumuzdan çeviremeyecekler. Eminiz ki, milletimiz 7 Haziran'da bir kez daha geleceğine sahip çıkarak dahili ve harici düşmanlarına gereken cevabı verecektir."