Halka hizmet, hakka hizmettir

Ak Parti'den Milletvekili Aday Adayı olup liste dışında kalan Eğitimci Yazar ve Kur'an Kursu öğreticisi Tuba Arslan önemli açıklamalarda bulundu. Uzun bir yolun, beklentisiz, çıkarsız adanmışları olduklarını söyleyen Tuba Arslan, aday olmadan da çalışmaya, her zaman görev üstlenmeye hazır olduğunu ifade etti.

MİLATANKARA

Ak Parti Milletvekili Aday Adayı olan ancak liste dışı kalan Tuba Arslan hem çalışmalarını hem de adaylık sürecini değerlendirdi. Ak Parti'ye ve hükümete her zaman hizmet vereceğini söyleyen Arslan, adayların kişisel hırsları için yanlış şeyler söylediğini ancak Ak Parti'nin geleceği için kardeşlik havasının devam etmesi gerektiğini savundu. "AK Parti erdemliler topluluğunu meydana getiren bireylerden oluşmaktadır" diyen Arslan, erdemli hareketin yolcularının hiçbir surette görev istenmemesi ve beklentiye girmemeleri gerektiğini belirtti.

Göreve devam

Aday Adaylığı sürecini ve sonrasını değerlendiren Tuba Arslan şöyle konuştu; "Partimizin birer neferi olarak, göreve hazır olduğumuzu düşünerek başvurularımızı yaptık. Başvuru süresi boyunca Düzce'de kardeşlik ve aynı davanın birer mensubu olarak çalıştık. Yeni Türkiye yolunda mücadelenin sonrasında da görev üstlenmek ortak söylemimiz oldu. Liderlerimizin takdirini her zaman önemseyen aday adayları olarak "halka hizmet, hakka hizmettir" mantığını aday olsak da olmasak da sürdüreceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.

Talihsiz söylemler

Bazı arkadaşlarının talihsiz söylemlerde bulunduğunu hatırlatan Arslan, "Bu arkadaşlarımız uzun bir maratonun stresiyle hatalı söylemlerde bulunmuş olabilirler, söylemlerin perde arkasında anlık bir dil sürçmesinin, anlık kelime hatasının ağızlarını açıp bekleyen şer medyası ve aveneleri tarafından kullanılacağını düşünmeden hareket etmişler. Aslında bu tavır ve medyanın bu şekilde yaklaşımı meyve veren bir partinin halen meyve verdiğini ve bu meyvelerden korkanların her türlü kirli oyundan geri kalmayacağını tekrar göstermiş oldu. Partiler içerisinde kırgınlıkların en az olduğu, ideolojik söylemlerin dışında kardeşliğin ve İslam'ın çıkarlarını önceleyen tek partinin Ak Parti olduğunun altını çizerim" dedi.