GTA 6 fragmanı yayımlandı: GTA 6 ne zaman çıkacak?

Oyunseverlerin merakla beklediği GTA 6 fragmanı yayımlandı: Rockstar Games, 12 yıl aradan sonra GTA VI ile geri dönüyor! Şirketin resmi Xbox hesabından yapılan tanıtımla birlikte, uzun süredir beklenen GTA VI'nın çıkış tarihi de duyuruldu.

Rockstar Games, uzun bir bekleyişin ardından GTA VI (Grand Theft Aauto) ile geri dönüyor.

2013 yılında GTA V ile karşımıza çıkan şirket, yeni oyunun tanıtım fragmanını yayımlayarak oyunculara müjdeli bir haber verdi.

Fragman, Lucia isimli bir karakteri ve oyunun Vice City'de geçeceğini gösteriyor.

Ayrıca yeni bir aydınlatma teknolojisi kullanılarak gece ve gündüz geçişleri daha gerçekçi bir atmosfer sunacak. Yapımcı şirket Take Two, GTA VI'nın çıkışıyla birlikte 2024 mali yılında 8 milyar dolarlık gelir beklentisini açıkladı. Oyun, 2 milyar dolarlık yapım maliyeti ile en pahalı eğlence ürünlerinden biri oldu.

GTA VI ne zaman çıkacak?

GTA VI ne zaman çıkacak sorusu uzun yıllardır cevabı merakla beklenen bir soruydu Rockstar Games oyunun çıkış tarihi olarak 2025 yılını belirlendi

GTA VI pc ne zaman çıkacak?

İlk olarak PlayStation ve Xbox konsollarına çıkacak olan GTA VI, bir yıl sonra PC kullanıcıları için de sunulacak.

GTA VI haritası

GTA VI haritası oyun severler tarafından merak edilenV bir başka soru olurken GTA VI'nın Vice City'de geçecek olduğu netleşti, sahiller GTA V'e kıyasla daha fazla NPC ile dolu olacak.

GTA 6 Trailer yayınlandı mı?

Rockstar Games, uzun bir bekleyişin ardından merakla beklenen GTA 6'nın fragmanını yayımladı. Fragmanın planlanandan önce sızdırılması üzerine şirket, resmi Twitter hesabından "Fragmanımız sızdırıldı, lütfen gerçeğini YouTube'da izleyin" notuyla fragmanı erken yayınladıklarını duyurdu.

Fragman, kısa sürede milyonlarca görüntülenme aldı. Oyunun görsel kalitesi ve içeriği, önceki sızıntılardan beklenen detayları doğrulayarak oyunseverler arasında büyük heyecan yarattı. Fragman, serinin ilk kadın başrol karakteri Lucia'yı tanıtırken, Vice City haritasında geçeceğini gösterdi. Ayrıca, Bonnie ve Clyde'a benzer bir çiftin de oyunun odak noktasında olacağına dair ipuçları verdi.