Google'dan 8 Mart sürprizi! Dünya Kadınlar günü doodle oldu!

Dünyaca ünlü arama motoru Google, Dünya Kadınlar Günü için hazırladığı Doodle'ı kullanıcıları ile paylaştı. Tüm dünyada 8 Mart tarihinde kutlanan Dünya Kadınlar Günü'nde sizler de en anlamlı ve özel mesajlar ile Kadınlar Günü'nü kutlayabilirsiniz.

Dünyaca ünlü arama motoru Google, Dünya Kadınlar Günü için hazırladığı Doodle'ı kullanıcıları ile paylaştı. Google, Dünya Kadınlar Günü Doodle'ı ile yine ilgi çekmeyi başardı. Peki Dünya Kadınlar Günü neden kutlanıyor, neden önemli? İşte bu özel ve anlamlı gün hakkında merak edilenler...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü unutmayan Google, ana sayfasında özel bir doodle hazırladı ve kullanıcılarına bir sürpriz yaptı.

Google'ın bu yılki 8 Mart Kadınlar Günü Doodle'ını, dünyanın çeşitli bölgelerinde yaşayan kadınların gönderdiği hikayeler oluşturdu. Tam 12 hikayenin yer aldığı Doodle'da; aşk, güven, mücadele ve hastalık gibi konular işlendi. Google'ın bu sürprizi sosyal medyada oldukça olumlu karşılandı...

Tüm dünya, ülkemiz ve üyelerimiz arasında görev yapan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

8 Mart, dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemlerini dile getirdikleri gündür. Kadınlarımızın bu anlamlı gününü yürekten kutluyorum.

Emek veren, acı çeken, özlem duyan, hakkını savunan tüm kadınlar 8 Mart Kadınlar Günü Kutlu Olsun.

Cumhuriyetimizin odak noktasında yer alan kadınlarımız, modern ve çağdaş günlere gelmemizde önemli görevler başarmışlardır.

Saygıdeğer Türk ve Dünya kadınlarına sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek diliyorum. Aile dokusunun temelini teşkil eden, doğumumuzdan ölene dek bizi karşılıksız seven, şefkatin, fedakarlığın, sabrın ve özverinin sembolü olan kadınlarımızdır.

Kadın sadece bir anne değil; öğretmen, psikolog, danışman ve anlatmakla bitmeyecek daha birçok rol üstlenmektedir. Kadınlarımız sadece evin içinde değil iş ve toplumsal hayatımızda da çok önemli bir role sahiptir.