Gökhan: Ne olduysa o rüyadan sonra oldu

Athena Gökhan'ın cami avlusunda abdest alırken bir hayranı tarafından çekilen fotoğrafı olay oldu.

Hürriyet'ten Cengiz Semercioğlu da Gökhan'ın yıllar önce başına gelen bir olayı köşesine taşıdı. Gökhan'ın gördüğü bir rüyayı anlatan Semercioğlu, Rock şarkıcısının dine nasıl yöneldiğinin hikayesinin de ne zaman başladığınıokuyucu ve hayranlarıyla paylaştı. İşte Semercioğlu'nun köşe yazısından ilgili bölüm:

"Aman ha bu durumu, "Acun Ilıcalı'yla çalışmayabaşladıktan sonra böyle oldu" şeklindedeğerlendirmeyin. İlgisi yok. Gökhan, Acun'dan çok önce de böyle nev-i şahsına münhasır bir isimdi. Camiye de giden... İçkisini de içen... Namazını da kılan... Dövmesini de yaptıran... Zikrini de yapan... Rock müziğin dervişi olarak anılan bir isim... Tabii bu yanını bilmeyenler abdest alırken gösterenfotoğrafı, fazlasıyla ilginç buldu Gökhan'ın... Oysa o daha 2010'da şöyle anlatmıştı:

"HAYATIMDA HİÇ YAŞAMADIĞIM BİR DUYGU"

"Yıllar önce bir turneye gidiyoruz. Sabaha karşı otobüste uyuyorum. İçimden bir sıcaksu aktı. Uyandım nerede olduğumuzu sordum. Konya'da olduğumuzu söylediler.Hayatımda böyle bir duyguyu hiç yaşamamıştım. Ne olduysa ondan sonra oldu. Sonra ben bu rüyanın peşine düştüm. Mevlana'nın ne olduğunu ve ne hizmette bulunduğunuaraştırmaya itti bu rüya beni. Okuyorum ama daha yolun başındayım."