​Global Marketing Summit 2024 23 Ekim'de İstanbul'da

Pazarlama dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getiren Global Marketing Summit 2024, 23-24 Ekim tarihlerinde Mandarin Oriental Bosphorus Istanbul'da gerçekleştirilecek. Zirvenin bu seneki teması "Sürdürülebilir Büyüme" olarak belirlendi. Pazarlama guru ve liderleri, dünya çapında tanınan yazarların katılımıyla zengin bir içerik sunulacak.

Pazarlama alanında devrim yaratan Dr. Philip Kotler, zirvede dördüncü kez onur konuşmacısı olarak yer alacak. Konuşmasında ‘50 yılın perspektifinde Pazarlamanın Geleceği’ konusundaki öngörülerini katılımcılarla paylaşacak.

Pazarlama Dünyasının Yıldızları İstanbul'da

Zirveye katılacak diğer önemli isimler arasında, Küresel Düşünce Lideri ve Fütürist Peter Fisk, Epica Awards Editoryal Direktörü Mark Tungate, FinchFactor Global Kurucusu Kerrie Finch, ve Hult International Business School Profesörü Dr. Alex Reeve yer alıyor. Ayrıca, Grigory Lavrov ve Mike Brewer gibi sektörde tanınan isimler de zirveye katılacak.

150'den Fazla Konuşmacı ve Çeşitli İçerikler

Global Marketing Summit 2024, 150'nin üzerinde konuşmacı, masterclass ve workshop ile dolu bir program sunacak. Garanti BBVA, Borusan Otomotiv, Aras Kargo ve Uber gibi önemli iş ortaklarının destekleriyle gerçekleştirilecek zirve, liderlik, dijital pazarlama, marka yönetimi ve sürdürülebilirlik konularına odaklanacak.

Türkiye'den Dünyaya açılan bir marka

KREA M.I.C.E. tarafından düzenlenen zirve, her yıl dünyanın en ünlü konuşmacılarını bir araya getirerek büyük bir başarı elde ediyor. Seda Mızraklı Ferik, zirve ile ilgili olarak, “Pazarlama sektörü profesyonelleri ve liderleri için hayal edilenin ötesini kurgulamaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.