Gezide'ki havadan eser yok

AK Parti Keçiören Seçim Koordinasyon Merkeziaçıldı. Keçiören'de ki seçim öncesi atmosferi değerlendiren AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Av. Zafer Çoktan, " Gezi olaylarında bazı medya kuruluşları memlekette yer yerinden oynuyor gibi gösterdi. Ama vatandaşın tepkilerinde bu havadan eser yok" dedi.

Ezgi ÇelikANKARA

7 Haziran seçimlerine bütün güçleriyle hazırlanan siyasi partiler SKM açılışlarına başladı.AK Parti Keçiören Seçim Koordinasyon Merkezi ve seçim bürolarının açılışı da büyük bir coşkuya sahne oldu. Keçiörenlilerin yoğun ilgi gösterdiği açılışa Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ. Melih Gökçek, AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa AK, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Av. Zafer Çoktan, partililer ve çok sayıda Keçiörenli katıldı. Keçiören'de ki seçim hazırlıklarını konuştuğumuz AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Av. Zafer Çoktan, yaklaşık 1 ay önce fiziki alt yapısının sağlandığı AK Parti Keçiören Seçim Koordinasyon Merkezi'nde geniş bir ekip oluşturularak aktif olarak çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Keçiörenlilerle birebir temas halindeyiz

AK Parti Keçiören Seçim Koordinasyon Merkezi'nde yapılan faaliyetleri anlatan AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Av. Zafer Çoktan, Ak Parti 2. Bölge milletvekillerinin aday profillerine göre program oluşturularak esnaf, cami, dernek, muhtarlık ziyaretleri yapıldığını dile getirdi. Milletvekili adaylarının vatandaşla birebir temas halinde olduğunu söyleyen Çoktan, her gün mutlaka engelli, hasta, yaşlı, gazi ve şehit yakınlarına ev ziyaretleri yapıldığını ifade etti. Keçiören ölçeğinde ki yansımalara göre AK Parti'nin şimdiye kadar aldığı oyun çok daha üzerinde oy alabileceğini belirten Çoktan, "13-14 yıldır iktidar olan bir partinin vekil adayını gördüğü zaman insanlar AK Parti'ye oy vermese de aşırı refleks göstermiyor. Normalde beklenen iktidarın yıpranmasıdır. Eğer AK Parti başarısız bir hükümet olsaydı yaptığımız ziyaretler de çaldığımız kapılar yüzümüze kapanabilirdi" dedi.

Pozitif yansımalarını görüyoruz

Çoktan, Gezi olaylarında bazı medya gruplarının memlekette yer yerinden oynuyormuş gibi gösterse de vatandaşın tepkilerinde bu havadan eser olmadığını, Keçiörenlilerin AK Parti milletvekili adaylarına yaklaşımının çok sıcak olduğunu belirtti. AK Parti Ankara 2. Bölge adaylarının Keçiören tarafından kabul gördüğünü söyleyen Çoktan, teşkilatta büyük bir heyecan olduğunu söyledi. Muhalefet partilerinin çalışmalarını da değerlendiren Çoktan, kurumsal nitelikte bir çalışmalarını alanda görmediklerini dile getirdi. Çoktan, "Ak Parti olarak bir caddede esnaf gezisi yaptığımızda vatandaşlarımız bunu duyuyor. Bunun da pozitif yansımalarını görüyoruz. Muhalefet partilerin de ses getirecek bir çalışma henüz görmedik" dedi. Seçim öncesi diğer partilerin ilçe başkanları ile bir araya gelerek istişare de bulunduklarını söyleyen Çoktan, gençlerin heyecanını dizginleme noktasında ve üzücü bir durum yaşanmaması için birebir diyalog halinde olacaklarını ifade etti.