Gazzeli adamın dik duruşu dünyaya damga vurdu

İsrail Terör Örgütü (İTÖ) mensubu Yosee Gamzoo, rehin alıp işkence yaptıkları bir Filistinli'nin fotoğrafını paylaştı. O fotoğrafta, Filistinli adamın ayağındaki kurşun yarası ve elleri bağlı olmasına rağmen İsrail teröristi karşı kararlı duruşu dikkat çekti.

İsrail Terör Örgütü (İTÖ), 7 Ekim hezimetinin üzerine aylardır Kassam askerlerine karşı varlık gösteremediği için sivil katliamı yağıyor. Yaptığı zulmü, bir başka terör örgütü DEAŞ gibi dünyaya yayımlıyor. O görüntülere bir yenisi daha eklendi...

İsrail teröristi Yosee Gamzoo, kendisi ile birlikte rehin aldıkları bir Filistinli sivili paylaştı. Fotoğrafta, tam teçhizatlı olan terörist ayakta duruyor. Filistinli adam ise elleri arkadan bağlı şekilde oturuyor. Ayağında ise bir kurşun yarası var.

Terörist Gamzoo, bu fotoğrafı İsrail rejimini güçlü göstermek için paylaştı, ancak gelen tepkiler bunun tam tersi oldu. Fotoğrafta, Filistinli adamın çektiği tüm acılara rağmen İsrail teröristi karşısında başı dik ve kararlı duruşu 'Gazze'nin cesaretini' tüm dünyaya haykırdı.

İsrail teröristi Gamzoo da, o anları şöyle anlattı:

“Onu vurmama rağmen ve kanamasına rağmen bana meydan okuyan bir bakışla bakmaya devam etti.”