Galatasaray'dan ayrılacağı iddia edilmişti! Wilfried Zaha kararını verdi

Galatasaray'da beklentileri karşılayamayan yıldız futbolcu Wilfried Zaha, takımdaki geleceği hakkında kararını verdi.

Haber: Yunus Akseki

Geçen sezon Galatasaray'a büyük umutlarla transfer olan Wilfried Zaha, 10 gol ve 4 asistle katkı sağladı, ancak beklenen performansı sergileyemedi.

Özellikle Avrupa kupalarında ve büyük maçlardaki etkisiz oyunu ile hayal kırıklığına neden olan futbolcunun olası ayrılığına kulüp sıcak bakarken yıldız futbolcunun ise ne karar vereceği merak ediliyordu.

Bir dönem ilk 11'den çıkarıldığı zamanlarda ayrılmayı düşünen Fildişi Sahilli oyuncuya, West Ham ilgi gösteriyordu. Ancak, Galatasaray'da ilk şampiyonluğunu yaşayan Zaha, ayrılık kararından geri adım attı.

Sosyal medyada daha önce tartıştığı taraftarlara olumlu mesajlar göndermeye başlayan Zaha, 3 Temmuz'da Florya'daki sezon açılışına katılmak için planlarını yaptı.

Okan Buruk'a tepki göstermişti

Zaha'nın geçtiğimiz haftalarda taraftara verdiği cevap gündem olmuştu. Fildişili yıldız, "Kendine yeni bir kulüp bul" diyen taraftara, "Yeni bir ligde ve yeni bir ülkede geçirdiğim 4 aylık sakatlığın ardından forma girdiğim ve gol atmaya başladığım ocak ayından itibaren garip bir şekilde yedek kaldığım gerçeğine bir bakalım mı? Yeterince uzun yazdığımı düşünüyorum." cevabını vermişti. Zaha, bu paylaşımını kısa süre içerisinde silmişti.

Okan Buruk ne dedi?

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ise geçtiğimiz günlerde katıldığı canlı yayında Zaha'nın paylaşımı için gelen sorunun ardından, "Oluyor ara sıra (Gülerek). Çok iyi bir insan. Kalbi çok temiz. İlk defa İngiltere'den dışına çıktı. Belirli bir yere kadar önemli katkı verdi. Ben çok adil davrandığımı düşünüyorum forma konusunda. Çok adil davrandığımı, iyi oynayanın oynadığını düşünüyorum. Alanyaspor maçı vardı 7 tane Premier Lig oyuncusu kulübede bekliyordu. Herkesin yarıştığını net bir şekilde gösteriyor bu." söyleminde bulunmuştu.

Kaynak: Enson Haber