Galatasaray'da Barış Alper için istenen rakam belli oldu

Galatasaray, EURO 2024'te göz dolduran Barış Alper Yılmaz için adeta servet istedi. Milli yıldızın Sacha Boey'e ait transfer rekorunu kırması bekleniyor.

Haber: Yunus Akseki

Galatasaray, hem Süper Lig'i hem de Süper Kupa'yı kazandığı bir sezonun ardından dikkatleri üzerine çeken futbolcularından biri Barış Alper Yılmaz oldu.

24 yaşındaki başarılı futbolcu, etkileyici performansıyla takımın en önemli isimlerinden biri haline geldi. EURO 2024'te de Türkiye Milli Takımı forması giyen Barış Alper, özellikle Hollanda ile oynanan çeyrek final maçında Virgil van Dijk gibi dünya çapında bir stoperi zor durumlara düşürdü.

Beklentiyi 40 milyon Euro'ya yükseltti

Galatasaray yönetimi, turnuva öncesinde 30 milyon Euro olan bonservis bedelini, Barış'ın etkili performansı sonrasında 40 milyon Euro'ya çıkardı. Avrupa'nın önde gelen liglerinden pek çok takımın ilgisini çeken genç kanat oyuncusu için yönetim, bu rakamın altındaki teklifleri değerlendirmeyeceklerini açıkladı.

Barış Alper Yılmaz, geçen sezon Galatasaray formasıyla 55 maça çıkarak 7 gol atıp 12 asist yaptı. Şu anki piyasa değeri ise 17 milyon Euro olarak belirtiliyor.