Galatasaray'da ayrılık vakti

Osmanlıspor maçı öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Jan Olde Riekerink ara transferde bazı arkadaşlarımızı aramızdan ayrılacağını ifade etti.

Hollandalı çalıştırıcı, "İkinci yarı derbileri sahamızda oynayacağız. Bu bizim için meydan okuma fırsatı olabilir" derken, Osmanlıspor'un çok zorlu bir rakip olduğunu vurguladı.

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, haftalık basın toplantısında Florya'da soruları yanıtladı. Hollandalı çalıştırıcı, Süper Lig'in ikinci yarısının çetin geçeceğini belirtirken, "İlk yarıda şampiyonluk yolundaki rakiplerimiz Fenerbahçe ve Beşiktaş ile deplasmanda oynadık. İkinci yarıda derbileri sahamızda oynayacağız. Bu bizim için avantaj ve bir meydan okuma fırsatı olabilir" dedi.

ISITMA SİSTEMİ OLMALI

Osmanlıspor maçını da değerlendiren Riekerink, "7. sırada olan bir Osmanlıspor var. 7 beraberlik aldılar. Avrupa Ligi'ndeVillarreal'i deplasmanda yendiler. Çok zor bir maç ve bundan ziyade zor bir hava ile zemin bizi bekliyor. Son kupa maçında bunu gördük. Sahanın altında ısıtma sisteminin olması lazım. Ne olursa olsun en iyi şekilde mücadele edeceğiz" yorumunu yaptı.

ALIŞTIM ARTIK, ALDIRMIYORUM

Riekerink, kendisini G.Saray'a Sneijder'in getirdiği iddiaları için, "Yaptığım röportajda belki Sneijder'e danışılmıştır demiştim ama bu bile çarpıtılmış ve benim Sneijder tarafımdan getirildiğim yazılmış. Ama bunlara da alıştım aldırmıyorum" dedi.

BAZI ARKADAŞLAR AYRILACAK

Riekerink, ara transferle ilgili soruya, "Oyuncu almamızdan ziyade belki aramızdan ayrılacak arkadaşlarımız da olabilir. Ayrılanlar olur ve boşluk açılırsa elbette tedbirimizi alırız. Bu konuda opsiyonlarımız var. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz" yanıtını verdi.

CHEDJOU'NUN SON YILI

Hollandalı hca, Aurelien Chedjou'nun son senesi olduğunu da söyleyerek, sözleşmesinin uzatılmayacağının sinyalini verdi. 5 kaliteli stoperinin olduğunu belirten JOR, "Chedjou ocakta Afrika Kupası'na gidecek. Belirli bir dönem burada olmayacak. Stoperde en iyi iki oyuncudan ziyade iyi ikiliyi bulmalıyız" dedi.

.