Fiat ile geldi, 800 bin liralık araç baktı

Boşanırken oğlu için aylık 500 TL nafaka vermeyi kabul eden işadamının, lüks ve spor otomobiller satan bir galeride yaklaşık 800 bin TL değerinde Maserati bakması görenleri şaşırttı.

Piyasaya borçlanıp iflas ettiği haberlerinden sonra geçtiğimiz aylarda eşi Özlem Yıldız'la boşanan ve daha mütevazı yaşamaya başlayan eski armatör ayağını yerden Maserati'yle kesecek. Geçen günlerde de gezdiği sade ve gösterişsiz şirket otomobiliyle dikkat çeken Serter, eski günlerine geri dönmeye hazırlanıyor. İşadamı önceki gün Kuruçeşme'de servetdeğerindeki lüks ve spor otomobiller satan bir galeride objektiflere yansıdı. Galeriye kullandığı Linea otomobille gelen Serter'in showroom'daki Maserati'yle yakından ilgilenip yarım saat boyunca incelemesi dikkat çekti.

Satış görevlilerden bilgi alan işadamı daha sonra fotoğraflarının çekildiğini fark edince mağazanın arka tarafına geçti. Beğendiği bir modelden sipariş verdiği iddia edilen Serter'in gazetecilere yakalanmamak için ön tarafaki şirket arabısını bırakıp, arka taraftan çıktığı öğrenildi. Maddi durumu kötüye gittiği için eşinden boşanıp, oğlu için aylık 500 TL nafaka ödemeyi kabul eden Serter'in birkaç ay sonra servet değerindeki otomobilleri incelemesi ise kafalarda soru işareti bıraktı.

Kaynak: Milliyet