Fetöcülerin mumya kavgası

FETÖ terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen'in öldüğü haberlerinin yayılması üzerine aile içi kavga gün yüzüne çıktı. Gülen'in yeğeni Ebu Seleme Gülen (3.6.2024) dün saat 11.53'te attığı twitte "Cevdet O kadar hırsızsın ki hocamızı bile çaldın bizden. Naapcan cesedini mumyalatıp müzeye koyup bilet mi kesecen kapıda. Sen onu da yaparsın! Doymadın domuz herif!" twitini attı.

HABER: İSMAİL ZELVİ

Yıllardır, ABD tarafından himaye edilen FETÖ terör örgütünde hesaplaşma sinyalleri gelmeye başladı. FETÖ ele başı Fethullah Gülen’in ağır hasta olduğu Cevdet Türkyolu tarafından kızının evine götürüldüğü haberleri üzerine, Ebuseleme Gülen attığı twitlerle ortalığı velveleye verdi.

Son yıllarda itirafçı olarak devlete teslim olmak isteyen fakat içerdeki bazı unsurların sızdırması sonucu akıl hastanesine yatırılan Ebu Seleme Gülen ortalığı yine karıştırdı. Önce FETÖ’cü gazeteci Ahmet Dönmez’e röportaj veren Ebuseleme röportajının yayınlanmaması üzerine, İstiklal Gazetesi’ne röportaj verdi. İstiklal Gazesi’nin röportajı yayınlamasının ardından Ebu Seleme mumya twitini attı. Twit üzerine Ahmet Dönmez 5 saatlik röportajı yayınlayacağını açıkladı.

Ebu Seleme sahnede

Ebu Seleme FETÖ'nün önemli isimlerinden Osman Karakuş'un kızından boşandığı için yalnız yaşıyor. FETÖ elebaşının cesedini kaçırdığı iddia edilen Cevdet Türkyolu da FETÖ'nün diğer kardeşinin kızıyla evli.

Ebu Seleme, bir zamanlar babası Mesih Gülen’i öldürmek isteyen Mustafa Özcan ile işbirliği yapan Cevdet Türkyolu’nun bütün hareketlerine şüpheyle yaklaşıyor. Cevdet Türkyolu ekibi ise, Ebuselemenin bir zamanlar madde kullandığını, içki içtiği iddialarını ortalığa yayıyor.

FETÖ darbe girişimini kabul eden, bunun Ebu Seleme, darbeyi örgütün içindeki bir çetenin yaptığını iddia ediyor. Cevdet Türkyolu, Mustafa Özcan ve Adil Öksüz’ü suçluyor diğer isimleri de, Barbaros (40 yıldır yanında), Doktor Ali, İsmail Büyükçelebi gibi, en eskiler. Bırakmıyorlar’ diyorlar.

FETÖ çetenin kontrolünde

Gülen’i Amerika’ya getirdikleri güne lanet olsun. O buraya geldikten sonra, halk yani taban Hocaefendi’nin yanına giremedi bile. Sadece ağalar, yani Cevdet, Barbaros, Dr. Ali, Ekrem Dumanlı. Devletle ve halk ile bizi böyle geren bunlar. Akrabalarını bile yanına yanaştırmadılar. Kemal Gülen hariç, onu da Cevdet’in kayınbiraderi diye. Dolayısıyla bu çete kontrol ediyor uzun zamandır. Çok güçlü oldukları için benim babamı bile yedi bitirdiler. Hocam da suçludur, hiç aklamam. Ama temel sorun, o çete.

Kim vurduya gidebilir

Kim vurduya gitmekten korktuğunu belirten Ebu Seleme Gülen, Çetenin direk olarak kendisine operasyon yapamayacağını, ama belki İsrail, CIA vs ya da derin birileri beni vurdurur, suçu cemaate atar filan, bilemem. Kim vurduya gidebilirim ama vicdanım rahat. Kim ne ettiyse çıksın. Yeter, insanlar öldü, çocuklar öldü, bebekler öldü Meriç’te.