Fenerbahçe'de hedef Al Musrati

Fenerbahçe, orta saha takviyesi için Braga'nın oyuncusu Al Musrati'nin menajerini İstanbul'a davet etti.

Fenerbahçe, yaz transfer döneminde kadrosunu genişletmeye devam ederken, 6 numara pozisyonunda mutlu sona yaklaşıyor. UEFA Konferans Ligi için kayıtları yapılan ancak Süper Lig için de güçlendirmeye ihtiyaç duyulan bu bölge için harekete geçen Sarı-lacivertliler, Braga'nın oyuncusu Al Musrati'nin menajerini İstanbul'a davet etti.

Libyalı orta saha oyuncusu Al Musrati'nin menajeri Pedro Neto, sözleşme şartlarını görüşmek üzere İstanbul'a davet edildi. Sarı-lacivertli yönetim, bu transfer için 8 milyon euro'luk bir bütçe ayırmış durumda. Ancak Braga, oyuncusunun bonservisini elden çıkarmak için 15 milyon euro talep ediyor.

Öte yandan Braga'nın, Ricardo Horta transferiyle ilgili yaşadığı sorunlar sonucu FIFA tarafından 12.3 milyon euro cezaya çarptırılması, Al Musrati'nin satışının kaçınılmaz hale gelmesine neden oldu. Fenerbahçe, bu transferi uygun bir maliyetle sonuçlandırmayı hedefliyor.

Al Musrati kimdir?

Al Musrati, tam adıyla Omar Mohammed Abdulrahman Mohamed Al Musrati, 24 Ağustos 1996 tarihinde Libya'nın başkenti Trablus'ta doğan bir Libyalı profesyonel futbolcudur. Orta saha mevkiinde görev yapmaktadır. Kariyerine Libya'da başlayan Al Musrati, daha sonra Portekiz'e transfer olmuş ve burada Braga takımının formasını giymektedir. Orta sahada etkili bir oyuncu olarak bilinir ve hem savunma hem de hücum görevlerini başarıyla yerine getirebilir.

Al Musrati'nin futbol kariyeri boyunca gösterdiği performans, uluslararası arenada da dikkat çekmiştir ve Libya milli futbol takımının önemli bir oyuncusu haline gelmiştir. Ayrıca, Braga'dan ayrılıp başka bir takıma transfer olması durumunda transfer ücreti gibi faktörlerle gündeme gelmiştir.