Fenerbahçe Barcelona'nın yıldızı için harekete geçti!

Barcelona'nın yüksek maliyeti nedeniyle elden çıkarmak istediği Lewandowski için Fenerbahçe ısrarcı. Sarı-lacivertli takımda, görüşmelerde Jose Mourinho'nun bizzat devreye gireceği belirtildi.

Haber: Yunus Akseki

Fenerbahçe'de taraftarları heyecanlandıracak önemli bir gelişme yaşanmak üzere.

Sarı-lacivertli ekibin bir süredir peşinde olduğu Robert Lewandowski için Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun devreye girdiği iddia edildi.

Fotomaç'ın haberine göre, Fenerbahçe, Robert Lewandowski konusunda kararlı görünüyor. Barcelona transfere yeşil ışık yakmış olsa da Lewandowski'nin isteksiz tavrı ve oyalayıcı tutumu umutları biraz azalttı.

Mourinho ikna edeccek

Yönetim ile görüşen Mourinho, Polonyalı yıldızla konuşacağını ve onu ikna etmek için elinden geleni yapacağını belirtti.

Ali Koç'un yeniden başkan seçilmesinin ardından menajerler aracılığıyla Lewandowski'ye teklif gönderilmişti. Ancak Polonyalı golcü, bu teklife sıcak bakmamış ve Fenerbahçe'yi reddetmişti.

Türkiye ile oynanan maçta sakatlandı

Öte yandan, ülkesi Polonya ile EURO 2024'te mücadele edecek olan 35 yaşındaki yıldız, Türkiye ile oynanan maçta sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. Yapılan tetkiklerde Lewandowski'nin biceps femoris kasında yırtık tespit edildiği ve EURO 2024'ün ilk maçında forma giyemeyeceği açıklandı.