Eski yazı işleri müdürü de yalanladı

Ak Parti'yi bitirmeye yönelik operasyonel manşeti, Taraf gazetesi eski yazı işleri müdürü Yıldıray Oğur tarafından yalanlandı.

Taraf gazetesinin bugün Mehmet Baransu imzalı Ak Parti'yi bitirmeye yönelik operasyonel manşeti ülke gündeminde. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Başbakan Başdanışmanı Yalçın Akdoğan haberi yalanladı. Taraf Gazetesi eski yazıişleri Müdürü Yıldıray Oğur da haberi yalanladı. Oğur sosyal medya hesabından "Gülen'i bitirme tavsiye kararından 1 ay sonra AKP, MGK'yı bitirmişti. ( ilk sivil g. sekreter atandı) Yanlış anlamanın bu kadarı..." diye yazdı.

Yalçın Akdoğan'da twitter hesabından ''2004'teki MGK kararı hükümet tarafından yok hükmünde kabul edilmiş, hiç bir bakanlar kurulu kararı alınmamış, hiçbir işlem yaDoğru Cemaati bitirme kararı 2004'de alındı; sonra emniyet cemaate bağlandı, dersane ve okul sayısı patladı, Akpartiye kapatma davası açıldı pılmamıştır'' diyerek haberi yalanladı.

Ak Parti Gaziantep milletvekili Şamil Tayyar ise twitter hesabından ''Doğru Cemaati bitirme kararı 2004'de alındı; sonra emniyet cemaate bağlandı, dersane ve okul sayısı patladı, Akpartiye kapatma davası açıldı'' dedi.