Eşcinsel Selin Ciğerci'nin evlatlık çocuk aldığı iddiaları sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Bazı isimler öne çıkarılarak toplumda eşcinsel sapkınlığın yayılması ve manevi çöküş hedefleniyor. Vatandaşlar bu dayatmanın durdurulmasını istiyor. Okan Ünsal'ın (Selin Ciğerci) paylaştığı ve partneri ile bebeğinin yer aldığı fotoğraf da büyük tepki çekti. Aile Bakanlığı göreve çağrılıyor.

Türkiye'de toplumsal yaşamı tehdit eden LGBT sapkınlığı şimdide çocuklara kadar uzandı. Sosyal medyada tanınan eşcinsel Selin Ciğerci ve eski futbolcu Gökhan Çıra'nın küçük bir çocuğu evlatlık aldığı söylentileri, sosyal medyada büyük tepki çekti. Vatandaşlar, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nı göreve çağırdı.

Küçük bir kız çocuğu ile fotoğraflarını paylaşan eşcinsel Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra'nın paylaşımına sosyal medyadan büyük tepki yağdı. Paylaşılan fotoğrafın pedofiliyi andırdığı yorumları yağarken Deniz Akkaya bile skandal fotoğrafa tepki gösterdi.

Deniz Akkaya'dan sert tepki

Ünlü isimlerden Deniz Akkaya' yaptığı paylaşımda fotoğrafın pedofiliyi andırdığına dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

"Ben aslında sizi anlıyorum çünkü siz anne ve baba olmanın ne demek olduğunu gerçekten bilmiyorsunuz öyle bir niyetle de bu çocuk satın alınmadı para verilerek.

Pek tabii ki bu çocuk büyüdüğü zaman gerçek annesini arayacak … zor bir hayat zor sınavlar bekliyor masum bebeği.

Ancak soruyorum iç çamaşırı diyemeyeceğim resmen donla yatakta sere serpe yatıyorsun çocukta cinsel organının üstünde oturuyor. Şimdi soruyorum bu fotoğrafı normal mi?"

Sosyal medyada tepki yağdı

Milat Gazetesi Ankara Temsilcisi Özlem Doğan, sosyal medya hesabından sapkınlığa tepkisini gösterirken şu ifadeleri kullandı:

"Daha birkaç yıl öncesine kadar adı Okan Ünsal olan bir erkek, ameliyatla cinsiyet değiştirip Selin Ciğerci adını alarak sözde kadın oldu. Sonra Gökhan Çıra ile evlilik oyunu oynadı, zira iki erkek evlenemez. Bu kişinin dış görünüşünü estetikle kadına benzetiyorlar ama iç organlarını da değiştirmeleri mümkün değil; çocuk doğurmaları imkansız. Seslerini bile kadınsılaştıramıyorlar. Allah tarafından annelere bahşedilen süte sahip olsunlar da çocuk emzirsinler, hamile kalsınlar! LGBT sapkınlığını normalleştiremeyeceksiniz! Erkek olduğu halde ameliyatla sözde kadın olanlara kadın kimliği verme yanlışından bir an önce geri dönülmeli. En önemlisi de cinsiyet değiştirme ameliyatları yasaklanmalı!"

Gazeteci Pınar Aydın, Merak ediyorum @tcailesosyal siz hangi yasayla Selin Ciğerci ve ne idüğü belirsiz kocasına bu kız çocuğunu veriyorsunuz? Bilmediğimiz bir eşcinsellik yasası mı var ki evlatlık edinebiliyorlar, tivitime çocuğun yurt dışından taşıyıcı annelik yoluyla evlat edindiği söylendi.

İçişleri Bakanlığı'nı ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nı etiketleyen bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, "Selin Ciğerci gibi birine evlatlık bir kız çocuğu Anayasa'nın hangi maddesine göre veriliyor?" eleştirisini yaparken, İçişleri Bakanlığı'ndan vatandaşları bilgilendirmesini istedi.

Bakanlık suç duyurusunda bulunmuştu!

Geçtiğimiz sene evlat edindiği haberleriyle gündeme gelen Selin Ciğerci hakkında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, evlat edindiği iddiasına ilişkin haberleri ve paylaşımları yalanlayarak, Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuştu.